Wat je moet weten over de griepprik

une seringue contre la grippe
Wintertips
30 september 2019

Met de herfst in het land, is het voor veel mensen weer tijd om een griepprik of griepspuit te halen. Zoals met alle vormen van vaccinatie zijn er voor- en tegenstanders, maar vooral mensen die tot de risicogroepen behoren wordt aangeraden zich tegen griep te beschermen. En de enige manier waarop je dit kunt doen is nu eenmaal met een griepspuit.

Lees meer

Verkoudheid of griep: wat is het verschil en wat kun je ertegen doen?

Wintertips
24 januari 2019

Een verstopte of lopende neus, keelpijn, bonzend hoofd, koorts en een slap gevoel… de symptomen van verkoudheid en griep lijken veel op elkaar. Toch zijn het twee verschillende aandoeningen en ze hebben een andere oorzaak en een ander verloop.

Lees meer

Reisapotheek voor de wintersport

Wintertips
21 januari 2019

We zitten midden in het wintersportseizoen en veel landgenoten verruilen voor een weekje ons vlakke land voor de bergen. Een forse uitdaging als je er even bij stilstaat. Want we gaan dingen doen die we normaal niet doen, spieren gebruiken die we eigenlijk nooit gebruiken en risico’s nemen die we gewoonlijk vermijden.

Lees meer

Pharmazone gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer