veilig betalen

We bieden je verschillende betaalmethoden aan om veilig en vertrouwd online uw bestelling af te rekenen. Alle betalingen verlopen via onze betrouwbare partner Pay. Jouw betaalgegevens worden verwerkt via een versleutelde SSL-verbinding, wat je kan herkennen aan het groene slotje linksboven in de adresbalk.

Je kan veilig betalen met:

                      

Bancontact/Mistercash

Je kan makkelijk met Bancontact / Mistercash online jouw aankoop afrekenen. In het betaalscherm maak je de keuze voor jouw betreffende bank en je wordt doorverwezen naar het betaalscherm van jouw eigen bank. Daar voer je de betaling uit zoals jegewend bent met internetbankieren.

         

Creditcard

Met creditcards van Visa/MasterCard/PostePay/Cartebleue kan je jouw bestelling afrekenen in de webshop. Hiermee zijn jouw aankopen door uw creditcard maatschappij verzekerd. Mogelijk wordt er door jouw creditcardorganisatie om een 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

bankoverschijving               

Overschrijving

Je kan vooraf betalen door middel van een overboeking. Wanneer je deze betaalmethode heeft gekozen, ontvang je de nodige betalingsinformatie direct op jouw scherm en per e-mail. Nadat wij de betaling  hebben ontvangen, gaan we direct over op de verzending van jouw order.

 

Paypal

 

Via PayPal kan je door in te loggen met jouw eigen account, eenvoudig online afrekenen. Je kan je aankopen via PayPal naar keus afrekenen via creditcard, bankoverschrijving of van uw PayPal-saldo. Dit kan ook zonder het invullen van uw creditcardgegevens.

 

iDEAL

Met iDEAL kan je veilig en eenvoudig via jouw eigen vertrouwde bankomgeving afrekenen. Alle Nederlandse banken nemen deel aan deze betaaloptie. Wanneer je in het betaalscherm de keuze heeft gemaakt voor jouw bank, wordt je doorverwezen naar het betreffende betaalscherm van jouw eigen bank. Daarmee voer je de betaling uit zoals je gewend bent met internetbankieren.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

8.9
132 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
9
heel goed

correct & tijdig geleverd handige website

Aanbevelen? Ja
10
the place to be

Een sterke aanrader, vooral voor ons die permanent aan de costa blanca zuid (spanje) wonen. Bepaalde geneesmiddelen zijn hier niet verkrijgbaar. Als vakantieland is voor velen Spanje een ideaal land. Om te emigreren is het gewoon een ramp. Goedkope levensstandaard en het goeie weer wegen absoluut niet op tegen een geneeskundige verzorging uit de middeleeuwen. De spaanse verzorging door spaanse dokters die weigeren engels te praten is gratis, maar trekt op niets. Van racisme gesproken, worden wij nu en dan mee geconfronteerd. Richt men zich tot de private dokters dan kost het enorm veel euros De enige oplossing is om de 6 maanden naar België .te rijden, de vertrouwde huisdokter bezoeken en een vooraad medicijnen kopen.

Aanbevelen? Ja
10
Vlugge en correcte afhandeling van mijn bestelling.

De flesjes waren goed en veilig verpakt tegen het breken.

Aanbevelen? Ja
8
Goed

Mijn bestelling op tijd gehaald bij pick up point. Echt een aanrader.

Aanbevelen? Ja