Alternatieve geneeswijzen: middelen voor gezondheid en hygiëne

Bekijk ons ruime aanbod aan producten alternatieve geneeskunde. U vindt hier homeopathische geneesmiddelen terug, alsook allerlei hygiënische producten op basis van verschillende natuurlijke producten en oliën. Zoek op productnaam, merknaam of omschrijving of zoek uitgebreider in de verschillende categorieën links van deze tekst.

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder
star_rate aangeraden

Plantil Keel 150ml

Gelijkaardig product
€ 8,40
*
**
7.31
13%

Onder alternatieve geneeskunde beschouwen we niet alleen alternatieve behandelingen zoals homeopathie maar eveneens alternatieve geneeswijzen gebaseerd op natuurlijke bestandsmiddelen of op basis van andere producten naast de reguliere geneesmiddelen. We denken hier voornamelijk bij aan aromatherapie, Bachbloesems, bijenproducten, fytotherapie, gemmotherapie, licht- en warmte therapie, oliën, oligo-elementen, plantaardige olie en kruidenthee. Bekijk de relevante pagina om het aanbod bij Pharmazone.be te bekijken.

Bestel bachbloesems of essentiële oliën om in een bepaalde sfeer te komen terwijl u ontspant. Dit zijn eveneens producten die behoren tot de zogenaamde aromatherapie waarbij u zich laat leiden door een bepaald geurenpatroon om tot een bepaalde toestand te komen.

Heeft u last van een hoest? Bekijk dan onze producten op basis van honing! In onze sectie met bijenproducten vindt u eveneens honing en allerlei handgels op basis van bijenproducten.

Bij Pharmazone.be vindt u eveneens een ruim assortiment aan fytotherapie of kruidengeneeskunde. Bekijk bijvoorbeeld de natuurlijke producten van A. Vogel, Dr Ernst, Tilman, Arkopharma of Herbalgem.

Gun uw lichaam de zorg die het nodig heeft om perfect te functioneren. Laat u bijstaan door ons team van erkende apothekers om de producten te selecteren die voor u het meest geschikt zijn, zodat u uw lichaam de broodnodige middelen niet ontzegt. In ons online assortiment vindt u samen met onze hulp de alternatieve geneesmiddelen die uw lichaam nodig heeft om gezond te blijven.

Ontdek ons volledige gamma aan producten voor alternatieve geneesmiddelen . Vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be