Over Pharmazone.be

wij zijn jouw persoonlijke en vertrouwelijke online apotheek

De online apotheek Pharmazone.be is verbonden aan de openbare apotheek CITY-PHARMA in de Kammenstraat 61 in Antwerpen.

Als lokale, moderne stadsapotheek willen wij onze klanten ook een aangename online winkelervaring bieden. Via onze online apotheek kunnen we je bedienen met een breder gamma aan producten en met dezelfde persoonlijke en vertrouwde service die je van ons gewend bent.

Winkelen bij Pharmazone.be is even gemakkelijk en fijn als in onze trendy stadsapotheek. Wij streven naar een persoonlijke service, een gebruiksvriendelijke website en een gemakkelijke bestel- en leveringsprocedure voor al onze klanten.

persoonlijke service

Je wordt persoonlijk en rechtstreeks door onze apothekers geholpen bij jouw zoektocht naar een product, voor professioneel en verantwoord advies en je kunt rekenen op onze discrete medische opvolging. Als jij dat verkiest, bieden wij jouw goedkopere, generische alternatieven aan. Je mag bovendien transparante informatie verwachten over de best verkochte producten binnen hun categorie. Onze apothekers zijn via mail en live chat bereikbaar tijdens de week én op zaterdag.

✓ Vertrouwelijke en discrete service

✓ Persoonlijk advies

✓ Snel bereikbaar via mail of live chat

gebruiksvriendelijke website

Pharmazone.be biedt één van de meest uitgebreide gamma’s aan voorschriftvrije geneesmiddelen, zelfzorgproducten, verzorgingsproducten, voedingssupplementen en producten voor jouw huisdier aan. Je kunt kiezen uit meer dan 25.000 producten en meer dan 500 merken.

Dankzij onze handige en uitgebreide zoekfunctie kan je gemakkelijk het product vinden dat jij nodig hebt. De zoekfunctie filtert op productnaam, gelijkaardige (generische) producten, merknaam, aandoeningen en meer. Op onze website vindt u veel informatie terug over de eigenschappen, gebruik en samenstelling of bijsluiter van een bepaald product en krijgt u advies en uitleg over talloze kwaaltjes of aandoeningen.

Bovendien geniet je van permanente kortingen en promoties. Schrijf je in op onze nieuwsbrief als jij hiervan op de hoogte gehouden wilt worden.


✓ Ruim aanbod

✓ Handige en uitgebreide zoekfunctie

✓ Permanente (kortingen en) promoties


gemakkelijk bestellen en snel verzonden

Producten die op voorraad zijn in onze apotheek kunnen tot 17u besteld worden met verzending de dag zelf. Jouw verzending is gratis vanaf 35 euro.

Je kunt rekenen op een discrete, snelle en betrouwbare levering via Bpost. Jouw bestelling wordt rechtstreeks bij u thuis geleverd of in één van de 1250 afhaalpunten vlakbij.

Wij garanderen beveiligde online betalingen en een gemakkelijke bestelprocedure.

✓ Gratis verzending vanaf 35 euro

✓ Snelle levering door Bpost

✓ Gemakkelijk bestellen

onze erkenning als online apotheek bij het FAGG

Pharmazone.be is een geregistreerde Belgische online apotheek.

Wij zijn geregistreerd bij het FAGG (Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten), onder het vergunningsnummer 110265.

De online apotheek wordt beheerd door Apotheker Lynn Cattebeke.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

8.9
132 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
9
heel goed

correct & tijdig geleverd handige website

Aanbevelen? Ja
10
the place to be

Een sterke aanrader, vooral voor ons die permanent aan de costa blanca zuid (spanje) wonen. Bepaalde geneesmiddelen zijn hier niet verkrijgbaar. Als vakantieland is voor velen Spanje een ideaal land. Om te emigreren is het gewoon een ramp. Goedkope levensstandaard en het goeie weer wegen absoluut niet op tegen een geneeskundige verzorging uit de middeleeuwen. De spaanse verzorging door spaanse dokters die weigeren engels te praten is gratis, maar trekt op niets. Van racisme gesproken, worden wij nu en dan mee geconfronteerd. Richt men zich tot de private dokters dan kost het enorm veel euros De enige oplossing is om de 6 maanden naar België .te rijden, de vertrouwde huisdokter bezoeken en een vooraad medicijnen kopen.

Aanbevelen? Ja
10
Vlugge en correcte afhandeling van mijn bestelling.

De flesjes waren goed en veilig verpakt tegen het breken.

Aanbevelen? Ja
8
Goed

Mijn bestelling op tijd gehaald bij pick up point. Echt een aanrader.

Aanbevelen? Ja