Pharmazone blog

Tips
hoestsiroop

Welke hoestsiroop moet ik kiezen?

De ene hoestsiroop is gericht op het verminderen van slijmhoest, terwijl de andere hebt tegen kriebelhoest of droge hoest. Welke hoestsiroop moet ik kiezen?

Categories: Fit en gezond, Lichaamsverzorging
Lees meer
9 april 2021
Tips
erectieproblemen

Wat kun je doen tegen erectieproblemen?

Erectieproblemen treden op als je geen erectie kunt krijgen of behouden die stevig genoeg is om geslachtsgemeenschap te hebben. In dit artikel overlopen we de mogelijke oorzaken van erectieproblemen en wat kan gedaan worden om dit te verhelpen. Erectieproblemen oplossen op natuurlijke wijze of via medicatie worden beide behandeld.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
2 april 2021
Tips
behandeling acne

Acne voorkomen en behandelen

Acne is een vervelende huidaandoening waar de meeste mensen ooit last van hebben. Wat is de oorzaak van acne? Hoe kun je het voorkomen en behandelen?

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
26 maart 2021
Tips
Gezonde vrouw met behulp van medisch beschermend masker voor bescherming van de gezondheid

Welk mondmasker wanneer dragen?

In de meeste landen is een bepaalde vorm van lockdown nog steeds actief en wordt aangeraden om mondmaskers te dragen in sociale situaties. Er zijn veel verschillende mondmaskers op de markt en de vraag is hoe ze zich tot elkaar verhouden.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
19 maart 2021
Tips
jonge vrouw in vermoeide pose

Bloedarmoede: wat zijn de symptomen en wat kun je eraan doen?

Altijd moe, duizelingen en snel benauwd bij inspanningen… herken je dit? Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor zo’n algemeen gevoel van zwakte. Een van de meest voor de hand liggende oorzaken is bloedarmoede. Hoe weet je of je hieraan lijdt? En wat kun je doen?

Categories: Fit en gezond, Voedingssupplementen
Lees meer
12 maart 2021
Tips
vrouw met zakken onder de ogen

Wat kun je doen tegen wallen onder de ogen?

Wat is de oorzaak van wallen onder de ogen? Hoe ouder je wordt, hoe slapper het bindweefsel onder de ogen wordt. Naast het natuurlijke verouderingsproces spelen ook erfelijke factoren een rol bij wallen onder de ogen. Om wallen onder de ogen te verminderen is een gezonde en evenwichtige levensstijl cruciaal.

Categories: Fit en gezond, Lichaamsverzorging
Lees meer
5 maart 2021
Tips
vrouw met glas wijn en medicijnen

Alcohol en medicijnen: wat mag en wanneer is het af te raden?

Alcohol en medicijnen is niet altijd een goede combinatie. Maar het is ook weer niet zo dat je bij elk geneesmiddel het glaasje moet laten staan. Hier lees je hoe alcohol de werking van medicijnen kan beïnvloeden en bij welke medicijnen je beter niet kunt drinken.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
26 februari 2021
Tips
Jonge vrouw kiezen tussen handmatige en elektrische tandenborstels op kleur achtergrond

Wat zijn de voordelen van een elektrische tandenborstel?

Elektrische tandenborstels zijn de laatste jaren in opmars. Tegenwoordig is het veel meer dan gewoon een tandenborstel. Je smart toothbrush vertelt je hoe lang je je tanden moet poetsen en hoeveel druk je op je tanden moet uitoefenen. Wat zijn de voordelen van een elektrische tandenborstel?

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
19 februari 2021
Tips
vrouw masseert haar kuit

Wat kun je doen tegen zware benen?

Zware, vermoeide benen, we hebben er allemaal wel eens last van na een flinke wandeling of wanneer we lang hebben gestaan. Maar als dit zware gevoel vaker optreedt, kan het duiden op onderliggende problemen. Wat zijn mogelijke oorzaken van zware benen en wat kun je ertegen doen?

Categories: Fit en gezond
Lees meer
12 februari 2021
Tips
jonge vrouw maakt gebruik van lichaamsverzorging crème

Wat is de beste dagcrème voor jouw huid?

Er zijn tegenwoordig zoveel dagcrèmes op de markt dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Afhankelijk van jouw type huid helpen we je de beste dagcrème te vinden die je huid laat stralen.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
5 februari 2021

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Apotheek sinds 1974

Pharmazone gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer