Pharmazone blog

Tips
tabletten keelpijn

Zuigtabletten kopen: dit zijn de verschillende soorten

Als je last hebt van een zere keel, dan is het zuigen op een zuigtablet eigenlijk een van de beste en eenvoudigste manieren om de pijn te verlichten. Zuigtabletten zijn er in verschillende soorten en maten en het is belangrijk om te weten welke soort het beste past bij jouw behoeften. In dit artikel zullen we verschillende soorten zuigtabletten bespreken, zoals de ontsmettende zuigtabletten, ontstekingsremmende zuigtabletten en de plantaardige zuigtabletten.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
12 mei 2023
Tips
baardolie aanbrengen

Dit is hoe je baardolie moet gebruiken

Baarden zijn tegenwoordig ontzettend populair. Van hipsters tot zakenmannen, steeds meer mannen laten hun baard tegenwoordig gewoon staan. Het onderhouden van een baard vergt echter wel enige inspanning en is eigenlijk noodzakelijk als je met een verzorgde baard wilt rondlopen. Er zijn verschillende producten die hierbij kunnen helpen, waaronder baardolie. Maar hoe gebruik je baardolie eigenlijk? In dit artikel leggen we uit hoe je baardolie moet gebruiken en welke andere producten je samen met baardolie kunt gebruiken.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
5 mei 2023
Tips
vervellen na verbranden zon

Dit kun je doen bij vervellen verbrande huid

Lees onze tips over wat te doen als je huid begint te vervellen na het zonnen. Ontdek waarom dit gebeurt, hoe je dit kunt voorkomen en wat de beste manieren zijn om je huid te behandelen en te herstellen. Lees nu verder op onze online apotheek blog.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
28 april 2023
Tips
fytotherapie producten

Hier op letten bij fytotherapie producten kopen

Fytotherapie, ook wel kruidengeneeskunde genoemd, wordt steeds populairder bij mensen die op zoek zijn naar natuurlijke oplossingen voor hun gezondheidsproblemen. Het kopen van fytotherapie producten kan echter een uitdaging zijn, omdat niet alle producten van goede kwaliteit zijn.

Categories: Alternatieve geneeskunde
Lees meer
21 april 2023
Tips
natuurlijke huidproducten

Pharmazone kondigt samenwerking met Ray Care aan

Pharmazone is verheugd om onze samenwerking met Ray Care aan te kondigen, een bedrijf dat zich toelegt op het creëren van hoogwaardige, gezonde en duurzame huidverzorgingsproducten. Opgericht door Hilde Nys, een apotheker met meer dan 20 jaar ervaring in Gent, is Ray Care geboren uit haar verlangen om echt gezonde en duurzame huidverzorgingsproducten te vinden. Samen met haar zoon Thomas ontwikkelde Hilde een productlijn die het beste van twee werelden wil bieden: hoogwaardige huidverzorging die goed is voor zowel je huid als de planeet.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
14 april 2023
Tips
Spierscheur herkennen

Symptomen en behandeling spierscheur

Een spierscheur is een veelvoorkomende blessure die iedereen kan overkomen, vooral sporters en fitnessliefhebbers. Een van de meest voorkomende gebieden waar spierscheuren optreden, is de kuitspier. De kuitspier bevindt zich aan de achterkant van het onderbeen en is verantwoordelijk voor enkelbeweging en stabiliteit. In deze blogpost bespreken we hoe je een spierscheur in de kuit kunt herkennen, de oorzaken behandeling en preventie.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
7 april 2023
Tips
Hoe nachtrust bevorderen

Hoe de nachtrust bevorderen en zich uitgerust voelen

Een goede nachtrust is belangrijk voor ons fysieke en mentale welzijn. In de snelle wereld van vandaag hebben veel mensen echter moeite om voldoende slaap te krijgen, wat kan leiden tot een reeks negatieve gezondheidseffecten. Bij Pharmazone.be begrijpen we het belang van slaap en hebben we een gids samengesteld over hoe je beter kunt slapen en uitgerust wakker kunt worden.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
31 maart 2023
Tips
stralende huid in de lente

Huidverzorging in de lente: tips voor een gezonde, stralende huid

De lente is eindelijk in het land, en daarmee komt de gelegenheid om onze huid te vernieuwen en op te frissen. Na maanden van barre winterweer en droge binnenverwarming is het belangrijk om wat extra maatregelen te nemen om je huid gezond en stralend te houden.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
24 maart 2023
Tips
ovulatietest

Hoe werkt een ovulatietest?

Voor veel vrouwen is het begrijpen van hun menstruatiecyclus en ovulatie de sleutel tot het zwanger worden. Maar hoe weet je wanneer je ovuleert? Dat is waar een ovulatietest een handig hulpmiddel kan zijn. Een ovulatietest is een populair hulpmiddel dat door vrouwen wordt gebruikt om hun meest vruchtbare dagen te bepalen.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
17 maart 2023
Tips
jeuk in de anus

Anale jeuk voorkomen en behandelen

Anale jeuk, ook bekend onder de naam pruritus ani, is een veelvoorkomende aandoening dat veel mensen op een bepaald moment in hun leven treft. Het is een ongemakkelijke en soms gênante aandoening die kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder slechte hygiëne, huidaandoeningen en infecties. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen en preventieve maatregelen die deze aandoening kunnen verlichten.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
10 maart 2023

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Apotheek sinds 1974

Pharmazone gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Lees meer