Pharmazone blog

Tips
tips bloedsomloop

Tips voor een betere bloedsomloop

Een goede bloedsomloop is cruciaal voor het functioneren van ons lichaam. Het zorgt voor de distributie van zuurstof en voedingsstoffen naar alle delen van ons lichaam, terwijl het tegelijkertijd afvalstoffen verwijdert. Laten we eens kijken hoe we onze bloedsomloop kunnen verbeteren.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
5 januari 2024
Tips
crème zwangerschapsstriemen

Hoe zwangerschapstriemen voorkomen

Zwanger zijn is een mooie en bijzondere tijd voor veel vrouwen. Het brengt echter ook veranderingen met zich mee, zoals zwangerschapsstriemen. Deze ontsierende lijnen op de huid kunnen voor sommige vrouwen een bron van zorg zijn. Gelukkig zijn er manieren om deze striemen te voorkomen en jouw huid gezond en stralend te houden tijdens deze periode.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
29 december 2023
Tips
oogcrème tegen donkere kringen

De juiste oogcrème tegen donkere kringen

Donkere kringen onder de ogen kunnen een teken zijn van vermoeidheid, stress of gewoon genetische aanleg. Voor velen is de zoektocht naar de perfecte oogcrème een uitdaging, maar gelukkig biedt Pharmazone.be een scala aan producten die specifiek zijn ontworpen om dit probleem aan te pakken.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
22 december 2023
Tips
tandpasta voor kinderen

Welke kindertandpasta kiezen

Als ouder is het begrijpelijk dat je de beste zorg wilt bieden voor de gezondheid van je kind, en een belangrijk aspect hiervan is de mondgezondheid. Het kiezen van de juiste tandpasta voor je kind is essentieel voor een goede mondhygiëne vanaf jonge leeftijd. Bij Pharmazone begrijpen we dat ouders vaak vragen hebben over welke tandpasta geschikt is voor hun kinderen.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
15 december 2023
Tips
tandjes bij baby's

Alles over de eerste tandjes bij baby’s

Het zien van de eerste tandjes bij je baby is een mijlpaal die vaak met gemengde emoties wordt ontvangen. Aan de ene kant is het een teken dat je kleintje groeit en zich ontwikkelt, maar aan de andere kant kan het gepaard gaan met ongemak en huilerigheid. Bij Pharmazone begrijpen we hoe belangrijk het is om ouders te informeren over dit proces.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
8 december 2023
Tips
bedwantsen bestrijden

Bedwantsen voorkomen en bestrijden

In deze blogpost gaan we dieper in op een probleem dat de laatste maanden steeds vaker voorkomt. Het zorgt voor veel ongemak, vooral in de steden: bedwantsen. Deze kleine insecten kunnen in jouw slaapkamer opduiken en leiden tot jeuk, huidirritatie en zelfs slaapproblemen. Maar geen zorgen, we staan klaar met effectieve oplossingen om bedwantsen te bestrijden en je nachtrust te herstellen.

Categories: Wintertips
Lees meer
1 december 2023
Tips
Maagzweer symptomen

Hoe een maagzweer herkennen en behandelen?

Een maagzweer, ook wel bekend als een peptische zweer, is een aandoening die het slijmvlies van de maag of de dunne darm aantast. Hoewel maagzweren vaak worden geassocieerd met stress en een ongezonde levensstijl, zijn ze eigenlijk het resultaat van een complex samenspel van factoren, waaronder de bacterie Helicobacter pylori en het gebruik van niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID’s).

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
24 november 2023
News
vrouw met Black Friday draagtas

50% Black Friday korting op RainPharma

Pharmazone viert dit jaar Black Friday met een geweldige kortingsactie. Van 17 tot en met 27 november koop je tientallen producten van RainPharma met kortingen van 50% en 25%. Is dit wat voor jou? Wees er dan snel bij, want voor alle aanbiedingen geldt: zolang de voorraad strekt.

Categories: Wintertips
Lees meer
14 november 2023
Tips
gezonde hondenvoeding

Gezonde hondenvoeding kopen: waar op letten?

Een belangrijk aspect van het zorgen voor een gezonde en gelukkige hond is het verstrekken van voeding van hoge kwaliteit. De keuze van hondenvoeding speelt een cruciale rol in het algemeen welzijn van je harige metgezel. Met een overvloed aan opties op de markt kan het echter een uitdaging zijn om te bepalen wat nu precies de beste keuze is voor jouw trouwe viervoeter.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
10 november 2023
Tips
leesbril kopen

Waar op letten bij kopen leesbril

Het verhaal is maar al te bekend. Je zit gezellig op de bank, een boek in de hand of misschien wat werk dat aandacht vereist. Plots merk je dat je de tekst niet meer zo scherp kunt lezen. Je strekt je armen en probeert de tekst verder van je af te houden, maar het resultaat is niet veel beter. Het is duidelijk, het is tijd voor een leesbril. Maar hoe kies je nu de juiste leesbril?

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
3 november 2023

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Apotheek sinds 1974

Pharmazone gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Lees meer