Eerste hulp, verbanden en thuiszorg

Hier kan u terecht voor producten voor verzorging van kwetsuren en letsels. Tevens kan je hier producten vinden voor thuisverzorging van zieke personen, hulpmiddelen om zelfstandig te leven, producten voor diabetes, hulpmiddelen bij incontinentie, lenzen en zelftesten.

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder
star_rate aangeraden
Mondmasker FFP2

Masker FFP2

Gelijkaardig product
€ 8,47
*
**
8.39
1%

Alle producten voor thuiszorg en voor een comfortabel leven thuis

Producten voor wondzorg, thuiszorg, zorg voor diabetes, verzorging van incontinentie of de juiste zorgen voor uw ogen kan u online kopen bij Pharmazone.be

De juiste wondzorg helpt u sneller te genezen

Producten voor verzorging van wonden kunnen littekens voorkomen of sterk beperken. Hiervoor zijn zalven op basis van silicone of crèmes zoals Cicaplast uitermate geschikt.

Zelfstandig en comfortabel thuis leven

Om zieke personen thuis te verzorgen zijn tal van handige hulpmiddelen verkrijgbaar. Voor thuisverpleging leveren we naalden, spuiten, watten, kompressen en verzorgingssetjes. Ook aangepaste bekers, bestek, loophulpmiddelen kan u online bestellen.

Een comfortabel leven met de juiste verzorging voor diabetes en incontinentie

Producten voor verzorging of opvolging van diabetes, zelftesten om uw gezondheid te meten of voor verzorging van incontinentie kan u eenvoudig online kopen. Glucosemeters of bloeddrukmeters en de bijhorende accessoires vindt u online. Voor incontinentiemateriaal kan u kiezen uit een uitgebreid aanbod en verschillende maten en pasvormen.

Uw ogen verdienen de beste zorgen

Lens en lensproducten kan u ook kopen bij u vertrouwde online apotheek. Het merk PharmaLens is speciaal ontworpen voor de verdeling via de apotheek. Betrouwbaar en goedkoop !

 

Ontdek ons volledige gamma aan producten voor thuiszorg en zelfzorg, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be