jouw voordelen bij pharmazone.be


gratis levering vanaf €35

Thuis, op kantoor of in een van de 1.250 Bpost afhaalpunten. Eventueel worden er kosten aangerekend:

  • € 2,85 voor bestellingen tussen €35 en €10
  • € 4,75 voor bestellingen kleiner dan €10
  • € 3,00 extra voor pakketten boven de 5 kg
  • € 1,90 extra voor leveringen op zaterdag

Bij de check-out kan je de dag kiezen waarop je geleverd wil worden, de eventuele extra kosten worden precies voor jou berekend voordat je jouw bestelling bevestigt.

vandaag besteld is vandaag verzonden en meestal morgen geleverd

Bijna alle bestellingen kunnen de volgende werkdag geleverd worden Bestellingen van voorraadproducten die voor 15h00 opgenomen zijn worden dezelfde dag klaargemaakt. Tijdens de check-out kan je zelf de gewenste leveringsdag opgeven. Levering is mogelijk van maandag tot en met zaterdag, op zondag zijn er geen leveringen via Bpost.

Sommige producten moeten speciaal besteld worden en vergen een extra dag levertijd voor jouw bestelling. In uw winkelmand kan je zien welke producten dit zijn en eventueel uw bestelling aanpassen. Aarzel niet om ons te contacteren via de chatfunctie of telefoon +32 (0)3/232.77.55 indien je zeker wilt weten of jouw bestelling vandaag nog verzonden kan worden, wij helpen je graag.

levering op zaterdag

Levering op zaterdag is mogelijk voor een kleine meerprijs van €1,90

professioneel advies van onze apothekers via chat, mail of telefoon

Aarzel niet om ons te contacteren via chat, telefoon of mail. We zijn apothekers en wij zijn er om je op een verantwoorde wijze te helpen.

€5 korting voor nieuwe klanten

Welkom! Gebruik de promocode "welkom5" bij de check-out om als nieuwe klant €5 korting te krijgen bij jouw eerste aankoop van €50

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

8.9
132 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
9
heel goed

correct & tijdig geleverd handige website

Aanbevelen? Ja
10
the place to be

Een sterke aanrader, vooral voor ons die permanent aan de costa blanca zuid (spanje) wonen. Bepaalde geneesmiddelen zijn hier niet verkrijgbaar. Als vakantieland is voor velen Spanje een ideaal land. Om te emigreren is het gewoon een ramp. Goedkope levensstandaard en het goeie weer wegen absoluut niet op tegen een geneeskundige verzorging uit de middeleeuwen. De spaanse verzorging door spaanse dokters die weigeren engels te praten is gratis, maar trekt op niets. Van racisme gesproken, worden wij nu en dan mee geconfronteerd. Richt men zich tot de private dokters dan kost het enorm veel euros De enige oplossing is om de 6 maanden naar België .te rijden, de vertrouwde huisdokter bezoeken en een vooraad medicijnen kopen.

Aanbevelen? Ja
10
Vlugge en correcte afhandeling van mijn bestelling.

De flesjes waren goed en veilig verpakt tegen het breken.

Aanbevelen? Ja
8
Goed

Mijn bestelling op tijd gehaald bij pick up point. Echt een aanrader.

Aanbevelen? Ja