Producten voor 50-plussers

Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt bij het ouder worden. Voor alledaagse kwaaltjes die je tarten bij het ouder worden vind je hier een oplossing. Heb je vragen bij een bepaald product? Aarzel dan niet om contact op te nemen met je online apotheker! Wij zijn er steeds om je bij te staan bij al je vragen.

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Generisch
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder
Categorieën
meer minder
1624 producten

Verzorging op maat

Goede verzorging start met aangepaste producten. Bij Pharmazone helpen we je graag een handje door je op weg te helpen met de juiste producten. Elk lichaam is uniek en heeft bepaalde, specifieke zorg nodig. Niet elke douchegel is bijvoorbeeld geschikt voor ieder lichaam. Pharmazone biedt je een ruime keuze uit douchegels en badproducten voor elk soort huid en lichaam. Bekijk hier het ruime aanbod aan lichaamsproducten voor 50-plussers. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor het lichaam maar ook voor de huid en het haar. Om deze reden vind je bij Pharmazone ook aangepaste producten voor 50-plussers voor het haar en het gezicht. Bekijk hier al onze haarverzorgingsproducten aangepast aan 50-plussers en ons gamma voor gezichtsverzorging aangepast voor 50-plussers.

Supplementen en vitaminen voor de 50-plusser

Op latere leeftijd heeft ons lichaam wat extra zorg nodig en de nodige vitaminen en mineralen zijn hierbij een welgekomen aanvulling. Bij Pharmazone vind je verschillende supplementen gemaakt op maat voor de 50-plussers met deze mineralen en vitaminen, die ouderen nodig hebben om hun lichaam gezond te houden. Bekijk hier al onze supplementen en vitamines voor 50-plussers.

Oogproblemen bij 50-plussers

Bij lichte irritaties en overgevoeligheidsreacties kunnen oogdruppels en oogbaden helpen. Als beide ogen rood zien, je last hebt van tranen en jeuk dan kan dit wijzen op een allergische reactie. Heb je er het hele jaar last van? Denk dan aan een allergie voor huisstofmijt, schimmel of huisdieren. Producten voor lensverzorging, oogdruppels en oogmake- up kunnen ook allergische reacties veroorzaken. Anti-allergieoogdruppels kunnen hierbij helpen.

Op oudere leeftijd hebben heel wat mensen een leesbril nodig. Bij Pharmazone vind je dan ook een uitgebreid aanbod aan verschillende soorten leesbrillen voor mannen en vrouwen. Al onze leesbrillen zijn beschikbaar in verschillende sterktes. Bekijk hier alle leesbrillen beschikbaar bij Pharmazone.

Droge ogen worden veroorzaakt door een dalende productie van het traanvocht. Geneesmiddelen of onvoldoende met de ogen knipperen bij tv-kijken of computerwerk kunnen droge kunsttranen veroorzaken. Oogdruppels zijn dan een mogelijke oplossing. Druppel tot je geen last meer hebt (om de twee uur of sneller). Bij Pharmazone vind je een ruim assortiment aan oogdruppels geschikt voor 50-plussers. Bij vragen over producten kan je steeds de online apotheker om hulp vragen.

Mondproblemen bij 50 plussers

Het goed verzorgen van de mond is belangrijk. Het is hiervoor dat Pharmazone.be een ruim assortiment aanbiedt om een goede orale mondverzorging te verzekeren. Je vind bij ons producten zoals dentswabs maar ook alles voor je kunstgebit of tandprothese. Bij Pharmazone vind je een uitgebreid gamma aan kleefpasta’s, kleefcrèmes en kleefbladen met verschillende smaken. Verder vind je ook verschillende reinigingstabletten en borstels om je kunstgebit te reinigen. Bekijk ons volledige aanbod aan producten voor je kunstgebit, vraag raad aan onze online apotheker en bestel bij Pharmazone.be!

Ontdek ons volledige assortiment aan producten voor 50-plussers, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

8.9
132 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
9
heel goed

correct & tijdig geleverd handige website

Aanbevelen? Ja
10
the place to be

Een sterke aanrader, vooral voor ons die permanent aan de costa blanca zuid (spanje) wonen. Bepaalde geneesmiddelen zijn hier niet verkrijgbaar. Als vakantieland is voor velen Spanje een ideaal land. Om te emigreren is het gewoon een ramp. Goedkope levensstandaard en het goeie weer wegen absoluut niet op tegen een geneeskundige verzorging uit de middeleeuwen. De spaanse verzorging door spaanse dokters die weigeren engels te praten is gratis, maar trekt op niets. Van racisme gesproken, worden wij nu en dan mee geconfronteerd. Richt men zich tot de private dokters dan kost het enorm veel euros De enige oplossing is om de 6 maanden naar België .te rijden, de vertrouwde huisdokter bezoeken en een vooraad medicijnen kopen.

Aanbevelen? Ja
10
Vlugge en correcte afhandeling van mijn bestelling.

De flesjes waren goed en veilig verpakt tegen het breken.

Aanbevelen? Ja
8
Goed

Mijn bestelling op tijd gehaald bij pick up point. Echt een aanrader.

Aanbevelen? Ja