Fit en gezond

Tips
oogcrème tegen donkere kringen

De juiste oogcrème tegen donkere kringen

Donkere kringen onder de ogen kunnen een teken zijn van vermoeidheid, stress of gewoon genetische aanleg. Voor velen is de zoektocht naar de perfecte oogcrème een uitdaging, maar gelukkig biedt Pharmazone.be een scala aan producten die specifiek zijn ontworpen om dit probleem aan te pakken.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
22 december 2023
Tips
tandjes bij baby's

Alles over de eerste tandjes bij baby’s

Het zien van de eerste tandjes bij je baby is een mijlpaal die vaak met gemengde emoties wordt ontvangen. Aan de ene kant is het een teken dat je kleintje groeit en zich ontwikkelt, maar aan de andere kant kan het gepaard gaan met ongemak en huilerigheid. Bij Pharmazone begrijpen we hoe belangrijk het is om ouders te informeren over dit proces.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
8 december 2023
Tips
gezonde hondenvoeding

Gezonde hondenvoeding kopen: waar op letten?

Een belangrijk aspect van het zorgen voor een gezonde en gelukkige hond is het verstrekken van voeding van hoge kwaliteit. De keuze van hondenvoeding speelt een cruciale rol in het algemeen welzijn van je harige metgezel. Met een overvloed aan opties op de markt kan het echter een uitdaging zijn om te bepalen wat nu precies de beste keuze is voor jouw trouwe viervoeter.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
10 november 2023
Tips
uieruitslag behandelen

Hoe luieruitslag voorkomen en behandelen

Luieruitslag is een veelvoorkomend probleem bij baby’s en peuters, en het kan zowel ongemak als bezorgdheid bij ouders veroorzaken. Bij Pharmazone begrijpen we hoe belangrijk het is om uw kindje gelukkig en gezond te houden. Daarom willen we je in deze blogpost voorzien van nuttige informatie over hoe je luieruitslag kunt voorkomen en behandelen.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
15 september 2023
Tips
fopspeen kopen

7 tips bij kiezen fopspeen voor jouw baby

Als ouder wil je natuurlijk niets liever dan het beste voor je baby, en dat geldt ook voor de keuze van een fopspeen. Fopspenen of tutjes kunnen een handige en kalmerende oplossing zijn voor huilende baby’s, maar met zoveel opties op de markt kan het moeilijk zijn om de juiste te kiezen.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
8 september 2023
Tips
darmwormen bij mensen behandelen

Darmwormen bij mensen: behandeling en preventie

Darmwormen, ook bekend als intestinale parasieten, zijn een veelvoorkomend probleem dat mensen van alle leeftijden kan treffen. Deze parasieten kunnen zich in het maag-darmkanaal nestelen en kunnen leiden tot vervelende symptomen en gezondheidsproblemen. Gelukkig zijn er verschillende effectieve behandelingsmethoden en preventieve maatregelen om darmwormen bij mensen te behandelen en te voorkomen.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
25 augustus 2023
Tips
Bloeddrukmonitoring

Alles over thuisgezondheidstests

In de moderne wereld, waar gemak en toegankelijkheid hoog in het vaandel staan, is het geen verrassing dat mensen steeds meer controle willen hebben over hun gezondheid. Gelukkig biedt de medische wetenschap voortdurend nieuwe mogelijkheden, en één daarvan is de opkomst van gezondheidstests die gemakkelijk thuis kunnen worden uitgevoerd. Deze tests stellen individuen in staat om hun gezondheid en welzijn regelmatig in de gaten te houden, zonder dat ze een afspraak met de dokter hoeven te maken.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
18 augustus 2023
Tips
geheugen verbeteren

Je geheugen en concentratie verbeteren

Een scherp geheugen en een goede concentratie zijn van onschatbare waarde in ons drukke en veeleisende leven. Of we nu bezig zijn met onze carrière, naar school gaan, of gewoon proberen bij te blijven met de talloze dagelijkse taken, een heldere geest maakt alles gemakkelijker en efficiënter. Maar soms kan het voelen alsof onze hersenen overuren draaien en onze focus en concentratie afnemen.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
11 augustus 2023
Tips
https://www.shutterstock.com/image-illustration/cholesterol-blocked-artery-heart-3d-illustration-2079146449

Het belang van het behouden van een gezonde cholesterolspiegel

Cholesterol is een stof die van nature in ons lichaam voorkomt en een essentiële rol speelt bij verschillende lichaamsfuncties. Het is echter belangrijk om een gezonde cholesterolspiegel te behouden, omdat hoge cholesterolniveaus ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, zoals hart- en vaatziekten.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
21 juli 2023
Tips
gezonde slaaproutine

7 tips voor het bevorderen van een gezonde slaaproutine

Een goede nachtrust is essentieel voor onze algehele gezondheid en welzijn. Helaas worstelen veel mensen met slaapproblemen en een verstoorde slaaproutine. Gelukkig zijn er verschillende stappen die je kunt nemen om je slaap te verbeteren en een gezonde slaaproutine te bevorderen.

Categories: Fit en gezond
Lees meer
14 juli 2023

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Apotheek sinds 1974

Pharmazone gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Lees meer