Alternatieve geneeskunde

Tips
waarom is kamillethee gezond

De wetenschap achter kamillethee

Kamillethee is een populaire infusie die wereldwijd wordt genoten vanwege zijn rustgevend aroma en milde smaak. Maar kamillethee is veel meer dan alleen een aangename drank; het heeft een lange geschiedenis als een natuurlijke therapie tegen diverse gezondheidsproblemen.

Categories: Alternatieve geneeskunde
Lees meer
13 oktober 2023
Tips
fytotherapie producten

Hier op letten bij fytotherapie producten kopen

Fytotherapie, ook wel kruidengeneeskunde genoemd, wordt steeds populairder bij mensen die op zoek zijn naar natuurlijke oplossingen voor hun gezondheidsproblemen. Het kopen van fytotherapie producten kan echter een uitdaging zijn, omdat niet alle producten van goede kwaliteit zijn.

Categories: Alternatieve geneeskunde
Lees meer
21 april 2023
Tips
Vrouw met Aloë Vera plant

De voordelen van Aloë Vera

Aloë Vera is de gel-achtige substantie uit de bladeren van de Aloë Vera plant en vanwege de vele eigenschappen van het Aloë Vera sap, wordt de plant tegenwoordig gekweekt om te gebruiken in drankjes en in cosmeticaproducten.

Categories: Alternatieve geneeskunde, Fit en gezond
Lees meer
21 mei 2021
Tips

Generische medicijnen, vraag & antwoord

Over generische – ook wel generieke – geneesmiddelen is veel te doen. Zorgverzekeraars vergoeden vaak alleen het goedkoopste medicijn en de vraag of dit even werkzaam is als een bekend merk houdt veel mensen bezig. De apothekers van Pharmazone geven antwoord op veelgestelde vragen over generische geneesmiddelen.

Categories: Alternatieve geneeskunde
Lees meer
7 november 2019
Tips

Online medicijnen kopen: zo vermijd je nep

We bestellen tegenwoordig alles op het internet, ook medicijnen. Internetapotheken bieden een groot assortiment, en je bestelling wordt binnen een of twee dagen thuisbezorgd. Makkelijker kan het niet. Maar de overheid blijft waarschuwen om goed op te letten wanneer je medicatie online koopt.

Categories: Alternatieve geneeskunde
Lees meer
19 januari 2019

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Apotheek sinds 1974

Pharmazone gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Lees meer