Lichaamsverzorging

Tips
Welk kussen kiezen?

Welk hoofdkussen moet je kiezen?

Er zijn veel factoren die een rol spelen bij het hebben van een goede nachtrust. Zeker het hebben van een goed hoofdkussen is cruciaal. Het beste is een kussen waarop je hoofd in een min of meer rechte lijn ligt met je ruggengraat. Hoe kies ik echter welk kussen geschikt is voor mij?

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
11 juni 2021
Tips
bloeddrukmeter

Bloeddrukmeter kopen: waar op letten?

Door een bloeddrukmeter aan te schaffen kun je dit eenvoudig en op geregelde basis doen in het comfort van je eigen huis. Welke bloeddrukmeter kun je het beste kopen? Een polsbloeddrukmeter of bovenarm bloeddrukmeter of horloge met bloeddrukmeter? Lees hier onze tips.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
7 mei 2021
Tips
hooikoorts

Wat te doen bij hooikoorts?

Hooikoorts volledig verhelpen is onmogelijk, maar je kan wel een aantal maatregelen nemen om de gevolgen tot een minimum te beperken. In dit artikel gaan we dieper in op de symptomen van hooikoorts, de hooikoorts kalender en wat je kan ondernemen tegen hooikoorts.

Categories: Fit en gezond, Lichaamsverzorging
Lees meer
30 april 2021
Tips
maagzuur

Maagzuur verlichten

Bijna iedereen heeft ooit wel eens te maken met brandend maagzuur. Bij brandend maagzuur stroomt er zuur uit je maag terug naar je slokdarm. Wat zijn de oorzaken en wat kun je er tegen doen? Lees hier meer over de oorzaken en behandelingen bij brandend maagzuur.

Categories: Fit en gezond, Lichaamsverzorging
Lees meer
16 april 2021
Tips
hoestsiroop

Welke hoestsiroop moet ik kiezen?

De ene hoestsiroop is gericht op het verminderen van slijmhoest, terwijl de andere hebt tegen kriebelhoest of droge hoest. Welke hoestsiroop moet ik kiezen?

Categories: Fit en gezond, Lichaamsverzorging
Lees meer
9 april 2021
Tips
behandeling acne

Acne voorkomen en behandelen

Acne is een vervelende huidaandoening waar de meeste mensen ooit last van hebben. Wat is de oorzaak van acne? Hoe kun je het voorkomen en behandelen?

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
26 maart 2021
Tips
Gezonde vrouw met behulp van medisch beschermend masker voor bescherming van de gezondheid

Welk mondmasker wanneer dragen?

In de meeste landen is een bepaalde vorm van lockdown nog steeds actief en wordt aangeraden om mondmaskers te dragen in sociale situaties. Er zijn veel verschillende mondmaskers op de markt en de vraag is hoe ze zich tot elkaar verhouden.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
19 maart 2021
Tips
vrouw met zakken onder de ogen

Wat kun je doen tegen wallen onder de ogen?

Wat is de oorzaak van wallen onder de ogen? Hoe ouder je wordt, hoe slapper het bindweefsel onder de ogen wordt. Naast het natuurlijke verouderingsproces spelen ook erfelijke factoren een rol bij wallen onder de ogen. Om wallen onder de ogen te verminderen is een gezonde en evenwichtige levensstijl cruciaal.

Categories: Fit en gezond, Lichaamsverzorging
Lees meer
5 maart 2021
Tips
Jonge vrouw kiezen tussen handmatige en elektrische tandenborstels op kleur achtergrond

Wat zijn de voordelen van een elektrische tandenborstel?

Elektrische tandenborstels zijn de laatste jaren in opmars. Tegenwoordig is het veel meer dan gewoon een tandenborstel. Je smart toothbrush vertelt je hoe lang je je tanden moet poetsen en hoeveel druk je op je tanden moet uitoefenen. Wat zijn de voordelen van een elektrische tandenborstel?

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
19 februari 2021
Tips
jonge vrouw maakt gebruik van lichaamsverzorging crème

Wat is de beste dagcrème voor jouw huid?

Er zijn tegenwoordig zoveel dagcrèmes op de markt dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Afhankelijk van jouw type huid helpen we je de beste dagcrème te vinden die je huid laat stralen.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
5 februari 2021

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Apotheek sinds 1974

Pharmazone gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer