Lichaamsverzorging

Tips
aften in mond behandelen

Aften in de mond: tips voor behandeling en verlichting

Heb je ooit last gehad van die vervelende zweertjes in je mond die pijnlijk kunnen zijn en je dagelijkse activiteiten kunnen verstoren? Je bent niet alleen. Deze kleine mondzweren, die aften worden genoemd, zijn een veelvoorkomend probleem waar veel mensen last van hebben. Gelukkig zijn er manieren om ze te behandelen en ongemak te verminderen.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
22 september 2023
Tips
hydraterende gezichtstoner

Welke toner kiezen voor jouw gezicht?

Een stralende en gezonde huid is de droom van velen, en daarom is het essentieel om de juiste huidverzorgingsroutine te volgen. Gezichtstoners spelen een cruciale rol in deze routine, omdat ze kunnen helpen bij het balanceren van de pH-waarde van je huid, het verwijderen van onzuiverheden en het hydrateren van je huid. Met zoveel verschillende toners op de markt kan het echter overweldigend zijn om de beste keuze te maken.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
1 september 2023
Tips
zwangerschapstest kopen

Een zwangerschapstest kiezen: wat zijn de verschillen?

Een zwangerschapstest is een belangrijk hulpmiddel voor vrouwen die willen weten of ze zwanger zijn. Met talloze opties op de markt kan het echter overweldigend zijn om de juiste test te kiezen. Verschillende merken en typen zwangerschapstests kunnen variëren in gevoeligheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
7 juli 2023
Tips
allergieën verlichten

De symptomen van allergieën verlichten

Allergieën kunnen een vervelende en ongemakkelijke ervaring zijn voor veel mensen. Of het nu gaat om seizoensgebonden allergieën, zoals hooikoorts, of specifieke allergische reacties op voedsel, insectenbeten of huisdieren, de symptomen kunnen variëren van niezen en jeukende ogen tot benauwdheid en huiduitslag. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de symptomen van allergieën te verlichten en een betere kwaliteit van leven te bereiken.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
16 juni 2023
Tips
lage rugpijn

Hoe omgaan met rugpijn

Rugpijn is een veelvoorkomend probleem dat veel mensen treft. Het kan variëren van lichte ongemakken tot ernstige pijn die het dagelijks leven belemmert. Gelukkig zijn er verschillende manieren om met rugpijn om te gaan en pijnverlichting te vinden.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
9 juni 2023
Tips
mondhygiëne

Het belang van een gezonde mond

Een goede mondgezondheid is essentieel voor ons algehele welzijn. Onze mond is niet alleen het centrum van onze communicatie, maar ook een toegangspoort tot ons lichaam. Een gezonde mond zorgt niet alleen voor een stralende glimlach, maar heeft ook belangrijke gevolgen voor onze algehele gezondheid.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
2 juni 2023
Tips
wonden ontsmetten

Dit moet je weten over ontsmetten wonden

In het dagelijks leven komen we regelmatig in aanraking met kleine ongelukjes waarbij we ons verwonden. Of het nu gaat om een snee, schaafwond, brandwond of insectenbeet, het is belangrijk om de wond op de juiste manier te desinfecteren om infecties te voorkomen.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
19 mei 2023
Tips
baardolie aanbrengen

Dit is hoe je baardolie moet gebruiken

Baarden zijn tegenwoordig ontzettend populair. Van hipsters tot zakenmannen, steeds meer mannen laten hun baard tegenwoordig gewoon staan. Het onderhouden van een baard vergt echter wel enige inspanning en is eigenlijk noodzakelijk als je met een verzorgde baard wilt rondlopen. Er zijn verschillende producten die hierbij kunnen helpen, waaronder baardolie. Maar hoe gebruik je baardolie eigenlijk? In dit artikel leggen we uit hoe je baardolie moet gebruiken en welke andere producten je samen met baardolie kunt gebruiken.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
5 mei 2023
Tips
vervellen na verbranden zon

Dit kun je doen bij vervellen verbrande huid

Lees onze tips over wat te doen als je huid begint te vervellen na het zonnen. Ontdek waarom dit gebeurt, hoe je dit kunt voorkomen en wat de beste manieren zijn om je huid te behandelen en te herstellen. Lees nu verder op onze online apotheek blog.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
28 april 2023
Tips
natuurlijke huidproducten

Pharmazone kondigt samenwerking met Ray Care aan

Pharmazone is verheugd om onze samenwerking met Ray Care aan te kondigen, een bedrijf dat zich toelegt op het creëren van hoogwaardige, gezonde en duurzame huidverzorgingsproducten. Opgericht door Hilde Nys, een apotheker met meer dan 20 jaar ervaring in Gent, is Ray Care geboren uit haar verlangen om echt gezonde en duurzame huidverzorgingsproducten te vinden. Samen met haar zoon Thomas ontwikkelde Hilde een productlijn die het beste van twee werelden wil bieden: hoogwaardige huidverzorging die goed is voor zowel je huid als de planeet.

Categories: Lichaamsverzorging
Lees meer
14 april 2023

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Apotheek sinds 1974

Pharmazone gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Lees meer