RainPharma: gezond van binnen en buiten

RainPharma

‘Wij maken eerlijke, no-nonsense producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam,’ zo luidt RainPharma’s filosofie in een notendop.

Oprichter Dominique Bastin legde de basis voor deze filosofie tijdens zijn studententijd. Uit een interview op knack.be:

‘Ik leefde toen, allicht zoals veel studenten, behoorlijk ongezond. Waar ik voorheen nooit ziek was kreeg ik last van allerlei kwaaltjes.’ Toen hij met enkele bevriende orthomoleculaire artsen praatte raadden ze hem aan om eens wat voedingssupplementen uit te proberen om zijn tekorten aan te vullen en bepaalde vitamines, mineralen en antioxidanten in hun zuiverste vorm op te nemen. ‘Toen bestond dat nog niet echt in België, dus ik moest die dingen in de Verenigde Staten bestellen. Ik verwachtte geen wonderen, maar ik stond wel open voor iets nieuws en dat heeft enorm geholpen. Ik merkte echt dat ik erop vooruitging, zodanig zelfs dat ik het absurd vond dat zoiets in België nog niet bestond.’

RainPharma is een levensstijl

RainPharma is een levensstijl

De eerste producten van het jonge bedrijf waren orthomoleculaire voedingssupplementen, daarna kwamen de RainPharma eiwitshakes en een uitgebreide lijn huidverzorgingsproducten. Een logische ontwikkeling, zegt Dominique Bastin. Hij begon na te denken over wat we dagelijks allemaal innemen, niet enkel via onze slokdarm, maar ook via onze huid. Hoe een gevoelige huid vaak het gevolg is van de overdreven zorg die we eraan besteden. Chemische peelings, twintig verschillende serums,… heel veel cosmeticaproducten zijn te synthetisch, en dus te agressief voor onze huid. Daarom hebben we een lijn uitgebracht met plantaardige lichaams- en gezichtsverzorging die de huid respecteert.

De nadruk op 100% natuurlijke ingrediënten in alle producten en de breedte van het gamma maken RainPharma tot méér dan een merk: een levensstijl. Ook activiteiten als de RainPharma workshops in het land en het streven om zoveel mogelijk met lokale producten en leveranciers te werken, dragen hieraan bij.

Categories: Fit en gezond, Lichaamsverzorging, Voedingssupplementen

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Apotheek sinds 1974

Pharmazone gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Lees meer