Pharmazone kondigt samenwerking met Ray Care aan

natuurlijke huidproducten

Pharmazone is verheugd om onze samenwerking met Ray Care aan te kondigen, een bedrijf dat zich toelegt op het creëren van hoogwaardige, gezonde en duurzame huidverzorgingsproducten. Opgericht door Hilde Nys, een apotheker met meer dan 20 jaar ervaring in Gent, is Ray Care geboren uit haar verlangen om echt gezonde en duurzame huidverzorgingsproducten te vinden. Samen met haar zoon Thomas ontwikkelde Hilde een productlijn die het beste van twee werelden wil bieden: hoogwaardige huidverzorging die goed is voor zowel je huid als de planeet.

Bij Ray Care gelooft men erin dat gezonde huidverzorging voor iedereen toegankelijk moet zijn. Met dat in gedachten creëerden ze een productlijn die alleen is gemaakt met actieve en functionele ingrediënten die goed zijn voor je gezondheid en je huid. Al hun producten worden intern ontwikkeld in Gent, waardoor ze volledige controle hebben over de kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid van elk product.

natuurlijke huidverzorging

Een van de dingen die Ray Care onderscheidt van andere huidverzorgingsmerken, is hun toewijding om producten te verkopen die echt werken. Zo bieden ze een gezonde deodorant die ervoor zorgt dat je blijft zweten zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën, en een duurzame shampoo die je haar schoon en fris laat aanvoelen. Ze zorgen ervoor dat elk ingrediënt in hun producten grondig is geanalyseerd en goedgekeurd voor veiligheid, inclusief mogelijke gezondheidsrisico’s.

Een ander iets dat Ray Care onderscheidt, is hun toewijding aan duurzaamheid. Al hun producten zijn veganistisch, dierproefvrij, natuurlijk en biologisch afbreekbaar binnen 28 dagen. Dit betekent dat ze ideaal zijn voor diegenen die van de natuur willen genieten zonder zich zorgen te maken over schade aan het milieu.

Een deo op natuurlijke basis die je oksels de hele dag droog en fris houdt én die je bovendien opnieuw kan bijvullen met de handige refillverpakkingen.

Dit fijn aanvoelend serum helpt je in de strijd tegen rimpels en verstevigt de huid.

Deze natuurlijke facewash op basis van kokosolie reinigt de huid en verwijdert makkelijke make-up zonder de huid uit te drogen of te irriteren.

Bescherm je huid tegen de negatieve invloeden van de zon met deze huid- én milieuvriendelijke zonnecrème zonder chemische zonnefilters.

Bij Pharmazone zijn we dan ook ontzettend blij om de uitzonderlijke huidverzorgingsproducten van Ray Care aan onze klanten aan te bieden. Wij zijn van mening dat een gezonde huidverzorging voor iedereen een prioriteit moet zijn en we zijn ervan overtuigd dat de producten van Ray Care aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten zullen voldoen. We weten dat onze klanten de zorg en aandacht zullen waarderen die Ray Care in elk product steekt, en we zijn er trots op samen te werken met zo’n toegewijd en innovatief bedrijf.

Misschien is het je opgevallen, maar we zijn verheugd om onze samenwerking met Ray Care aan te kondigen, en we nodigen onze klanten uit om hun uitzonderlijke huidverzorgingsproducten te ontdekken. We geloven dat onze samenwerking met Ray Care ons zal helpen om onze klanten de best mogelijke huidverzorgingsopties te blijven bieden, en we kijken ernaar uit om de positieve impact te zien die de producten van Ray Care zullen hebben op de gezondheid en het welzijn van onze klanten.

Categories: Lichaamsverzorging

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Apotheek sinds 1974

Pharmazone gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Lees meer