Pharmazone Black Friday: 2 La Roche Posay Balsem voor de prijs van 1

jonge vrouw kijkt lachend op haar smartphone

La Roche Posay Lipikar AP+M Microbiome Balsem 400 ml

La Roche Posay Lipikar AP+M Microbiome Balsem 400 ml

Voor onze Black Friday actie hebben we natuurlijk een product gekozen waar we achter staan. Onder de naam Lipikar brengt La Roche-Posay een lijn verzorgingsproducten speciaal voor een gevoelige, droge huid. Evenals de andere producten van La Roche-Posay zijn de Lipikar crèmes, gels en balsems ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en bevatten ze alleen de noodzakelijke ingrediënten.

Lipikar AP+M Microbiome Balsem is speciaal bestemd voor de verzorging van een zeer droge huid met neiging tot eczeem en allergie. De natuurlijke ingrediënten voeden de huid en helpen de huidbarrière te herstellen. Het is niet alleen een werkzaam product, maar ook prettig in het gebruik. De balsem trekt snel in en is niet vet of plakkerig. Dagelijks 1 keer aanbrengen zorgt voor een onmiddellijke verzachting en vermindert de drang om te krabben. Lipikar AP+M Microbiome Balsem kun je ook veilig gebruiken bij kinderen en baby’s.

Zo profiteer je van onze La Roche-Posay Black Friday actie

Lijkt het je wat, twee flacons Lipikar AP+M Microbiome Balsem voor € 24.50 in plaats van € 49,00? Om van deze actie te profiteren heb je een promo code nodig bij je bestelling op vrijdag 27 november. Die sturen wij je toe per email. Alles wat je moet doen is je aanmelden voor onze nieuwsbrief in de blauwe balk hieronder en je krijgt de code direct in je mailbox. Bij elke bestelling kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt.

Ik wil 2 La Roche-Posay balsems voor de prijs van 1

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Apotheek sinds 1974

Pharmazone gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Lees meer