Thuiszorg

Voor thuiszorg kan je hier handige hulpmiddelen vinden om comfortabel thuis te leven. Producten voor loophulppillendozendrinkbekers voor minder mobiele of mindervalide personen, warmwaterzakken, steriel verzorgingsmateriaal en specifieke medische voeding.

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder
star_rate aangeraden

Pilomat Apparaat

Gelijkaardig product
€ 6,95
*
**
6.12
12%

Thuiszorgproducten helpen bij het leven met een beperking

Voor personen die leven met een beperking bestaan handige hulpmiddelen om comfortabel thuis te leven. Zo kan je gebruik maken van pillendozen om je medicatie steeds juist in te nemen. Heb je last van koude of van pijnlijke gewrichten kan je een warmtekussen of warmtezak gebruiken. Speciale medische voeding kan je helpen om voldoende kracht op te behouden als gewone voeding niet mogelijk is.

Medische voedingen voor speciale voedingsbehoeften

Medische voedingen zijn speciaal samengestelde voedingen voor specifieke voedingsbehoeften. Medische voedingen kunnen nodig zijn personen met een bepaalde ziekte, na een operatie, bij ouderen of bij kinderen met specifieke voedingsbehoeften. Je kan medische voeding kopen onder de vorm van sondevoeding of drinkvoeding.

Pillendozen helpen je om je medicatie correct in te nemen

Een pillendoos of medicijndoosje kan je helpen om je medicatie stipt in te nemen. Dankzij een pillendoos voorkom je dubbele medicatie bij personen die vergeetachtig zijn. Je vindt een pillendoos in een weekformaat of een dagformaat. Speciaal voor kinderen bestaat er ook een kinderpillendoos. Indien je medicatie dient te halveren kan je een pillensplijter, pillenvergruiser of pillenbreker gebruiken. Bij pharmazone.be verkopen we bekende merken zoals Anabox, Plic, Pharmex, Medidose, Wolf en Eureka Care.

Warmtekruiken en warmtekussens (kersenpitje) voor jong en oud

Bij koude temperaturen kan een warmtekruik of warmtekussen (kersenpitje) helpen. Zo kan je een warmtekruik gebruiken voor koude voeten, bij pijnklachten (buikpijn, rugpijn, spieprijn) en om bedjes van baby's en kinderen te verwarmen. Baby's hebben het vaak moeilijk om hun lichaamstemperatuur aan te behouden. Zo kan je een warmtekruik gebruiken om het bedje van de baby voor te verwarmen.

Tip! koop een warmtekruik van een erkend merk. Je vult ze met heet water (geen kokend water) en zorg dat deze niet lekt.


Ontdek ons volledige gamma aan producten voor thuszorg, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be