Diabetes - Glycémie

Hier kan u producten vinden voor de dagelijkse opvolging en verzorging van diabetes of suikerziekte. Producten om de suikerwaarde of bloedsuikerspiegel te meten en producten om insuline toe te dienen.

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder

Novopen 4 Blauw

Gelijkaardig product
€ 111,57
*
**
100.41
10%

Diabetes of suikerziekte verdient de beste dagelijkse verzorging

Diabetes bestaat in verschillende vormen en verschillende gradaties. Voor personen die diabetes hebben is een aangepaste voeding en een goede dagelijkse verzorging zeer belangrijk.

Diabetes of suikerziekte opsporen

Om te weten of je diabetes (suikerziekte) hebt kan je best je arts raadplegen. Hij of zij zal u de juiste medicatie voorschrijven om diabetes te behandelen.

Meten van suikerwaarde in het bloed

Als je aan diabetes lijdt dan is het heel belangrijk om regelmatig je suikerwaarde te meten. Hiervoor kan je een bloedglucosemeter online kopen. Ook teststrips, teststroken of lancetten alsook inspuitingen en naalden kan je online bestellen bij pharmazone.be .

Dagelijkse verzorging van diabetes

Door diabetes kan je minder gevoel hebben in je voeten. Hierdoor zal je minder snel merken dat je voeten gekwetst of ontstoken raken en maak je kans op wonden. Het is dan ook zeer belangrijk om goed voor je voeten te zorgen. Kijk je voeten regelmatig na en gebruik een verzorgende crème of lotion.

 

Ontdek ons volledige gamma aan producten voor diabetes of suikerziektetes of suikerziekte, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be