Lenzen, lensproducten en leesbrillen

Hier kan u producten vinden voor de gezondheid van uw ogen. Aangepaste lenzen en lensvloeistof of een leesbril kan u hier online kopen. Tevens kan u in onze online apotheek verzorgingsproducten voor droge, gekwetste, geïrriteerde of ontstoken ogen kopen zoals oogkompressen, oogpleisters en oogbaden.

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder

Uw ogen zijn bijzonder kostbaar en verdienen de juiste zorgen

Indien u last hebt van een slecht zicht, u draagt lenzen of hebt stilaan nood aan een leesbril dan kan u hier terecht. Ook voor verzorging van uw ogen kan u hier producen online kopen die u helpen bij droge ogen, gekwetste ogen, geïrriteerde of ontstoken ogen.

Lenzen en brillen online kopen

Als u lenzen draagt kan u in onze online apotheek daglenzen en nachtlenzen kopen. Onze lenzen zijn verkrijgbaar op iedere sterkte. Wij verdelen het merk Pharmalens dat staat voor hoge kwaliteit aan een betaalbare prijs. Verder kan u ook producten voor het onderhoud van lenzen vinden. Producten zoals lensvloeistof of producten om uw lenzen te reinigen of te bewaren kan u online kopen.

Verzorging van ogen bij infectie of na een oogoperatie

Een ooginfectie is zeer vervelend en verdient de juiste zorgen. Het is heel belangrijk om het oog regelmatig te reinigen. Hiervoor gebruik je best steriele oogkompressen, reinigingsdoekjes en oogpleisters. Om het oog te spoelen gebruik je fysiologisch serum of een specifiek product voor een oogbad.

Ook voor en na een oogoperatie is de juiste verzorging van uw ogen zeer belangrijk. Vraag steeds raad aan uw arts over de juiste verzorging voor en na de medische ingreep.

Droge ogen zijn vervelend maar kunnen eenvoudig verholpen worden

Door koude, door droogte of door een probleem met uw traanklier of traankanaal kan u last krijgen van droge ogen. Dit is zeer vervelend maar kan eenvoudig behandeld worden. U kan gebruik maken van kunsttranen, oogdruppels of oogzalf om uw ogen te bevochtigen.


Ontdek ons volledige gamma aan producten voor uw ogen, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be