Aerosoltherapie en zuurstof

Hier kan u aerosoltoestellen en toebehoren voor aerosol behandeling en zuurstoftherapie online kopen. een ruim assortiment van inhalators, verstuivers, maskers. Ook voor baby, kind en oudere die thuisverzorging nodig heeft.

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder
star_rate aangeraden

Vicks Neo Inhalator

Gelijkaardig product
€ 5,50
*
**
4.84
12%

Aerosolbehandeling verdient de nodige zorg en de juiste uitrusting.

Als u regelmatig een aerosoltoestel gebruikt dan kan het nuttig zijn om zelf een toestel aan te kopen. Wij verkopen enkel de beste merken en gekeurde toestellen zoals Omron en Appeg. Ook kan u aerosoltoestellen specifiek voor kinderen kopen van het merk Philips of Eureka Care. Let goed op de hygiëne van uw toestel en ververs regelmatig de accessoires.

Voor uw zuurstoftherapie kan u hier de verschillende accessoires vinden.

Zuurstoftherapie wordt opgestart via uw lokale apotheek. Opzetstukken, bevestigingsstukken en andere accessoires kan u online kopen. Zorg voor een goede hygiëne. Ververs en reinig deze regelmatig voor een optimale zuurstofbehandeling.

De juiste luchtvochtigheid is belangrijk voor gevoelige personen en kinderen.

Hoofdpijn, duizeligheid, droge ogen, een schorre keel of andere klachten kunnen soms door een te droge lucht veroorzaakt worden. Met een luchtbevochtiger kan u steeds zorgen voor de juiste omgeving. Wij verkopen luchtbevochtigers van het merk Vicks, Honeywell of Arkopharma.


Ontdek ons volledige gamma voor aerosol en zuurstofbehandeling, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be