Afslanken

Bij Pharmazone.be helpen we je graag om te vermageren op een gezonde manier. Op deze pagina vind je een ruim assortiment aan verschillende soorten producten om je te helpen enkele kilo’s te verliezen. Combineer deze met voldoende beweging en een aangepaste voeding en je doelen liggen al snel binnen handbereik. Heb je vragen over één van onze producten? Contacteer dan één van onze online apothekers via de online chat en zij helpen je met plezier verder.

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder
Categorieën
meer minder

Gezond afslanken

Soms bereik je met aangepaste voeding en voldoende beweging niet het gewenste resultaat. In dit geval kunnen voedingssupplementen, eetlustremmers, vervangmaaltijden of andere vermageringsproducten een handje toesteken. Ondersteun je lichaam bij het afslanken met onze uitgebreide selectie aan verantwoorde afslankingsproducten tegen zeer competitieve prijzen. Of het nu vochtafdrijvende middelen, eetlustremmers, vetverbranders of koolhydraatarme vervangmaaltijden op basis van eiwitten zijn, bij Pharmazone koop je het supplement dat het beste bij jou levensstijl past.

Omgaan met cellulite of sinaasappelhuid

Cellulite komt meestal voor ter hoogte van de billen en de bovenbenen. Het wordt op celniveau gekenmerkt door zeer zwakke huidcellen, een verhoogd aantal vetcellen en toegenomen bindweefsel. Dit alles heeft een verminderde circulatie van zowel bloed als afvalstoffen tot gevolg. Het bindweefsel verhardt waardoor er zichtbare bultjes en putten ontstaan. Ook verliest de huid haar natuurlijke soepelheid. Dit fenomeen wordt vaak beschreven als de welbekende sinaasappelhuid.

Het volledig elimineren van cellulite is vaak niet realistisch, maar er zijn wel een heleboel dingen die je kan doen om het te verminderen en je huid terug strakker te maken. Een van de belangrijkste zaken die je kan doen, is veel water drinken. Op deze manier versnel je de afvoer van de opgestapelde afvalstoffen en breng je de doorbloeding weer op peil. Je kan dit combineren met vochtafdrijvende producten om een versterkend effect te bekomen. Merken zoals Elimin en Biolys staan garant voor theeën van hoge zuiverheid en worden uitsluitend via de apotheek verdeeld. Al deze merken zijn terug te vinden op onze pagina met afslankthee.

Een andere manier van aanpakken is het optimaliseren van je huidbeeld door een peeling. Ook massage wordt als bijzonder efficiënt ervaren. Zo zal het onderhuidse vetweefsel en bindweefsel mooi en evenwichtig herverdeeld worden en gaat de huid weer strak en stevig aanvoelen. Bovendien zal door de ontstane warmte de afbraak van het vetweefsel in de hand gewerkt worden. Bekijk al onze producten gericht op cellulite.

Afvallen met vervangmaaltijden

Vervangmaaltijden kan je vinden onder veel verschillende vormen, smaken en samenstellingen. Zo zijn er bijvoorbeeld soepen of shakes van Modifast of XLS met een hoog eiwitgehalte, maar repen en zelfs koekjes komen minstens evenveel voor. Koolhydraatarme proteïneshakes bevatten minder suiker, vet en calorieën dan klassieke maaltijden. Hierdoor zal je lichaam haar vetreserves benutten om aan energie te komen, waardoor je op die manier gewicht zal verliezen. Bovendien werken dergelijke shakes bevorderend voor je spieropbouw. Dubbel winst dus!

Je eetlust remmen

Wanneer je te kampen hebt met een enorme eetlust kan het baten om een eetlustremmer te nemen. Hier bij Pharmazone.be vindt je enkel de beste producten. Bedrijven zoals ixx-Pharma, Pharma Nord, Bional en vele anderen werden speciaal voor de apotheek ontwikkeld en zullen je niet teleurstellen. Bekijk al de eetlustremmers beschikbaar in onze online apotheek waar je al deze merken terugvindt.

Ontdek ons volledige assortiment aan afslankproducten. Persoonlijk advies van onze apothekers is vanzelfsprekend gratis en vrijblijvend. Heb je vragen of wil je hulp bij je keuze? Laat het ons weten via de chat of via mail en wij helpen je met plezier verder. Online kopen en bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

8.9
132 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
9
heel goed

correct & tijdig geleverd handige website

Aanbevelen? Ja
10
the place to be

Een sterke aanrader, vooral voor ons die permanent aan de costa blanca zuid (spanje) wonen. Bepaalde geneesmiddelen zijn hier niet verkrijgbaar. Als vakantieland is voor velen Spanje een ideaal land. Om te emigreren is het gewoon een ramp. Goedkope levensstandaard en het goeie weer wegen absoluut niet op tegen een geneeskundige verzorging uit de middeleeuwen. De spaanse verzorging door spaanse dokters die weigeren engels te praten is gratis, maar trekt op niets. Van racisme gesproken, worden wij nu en dan mee geconfronteerd. Richt men zich tot de private dokters dan kost het enorm veel euros De enige oplossing is om de 6 maanden naar België .te rijden, de vertrouwde huisdokter bezoeken en een vooraad medicijnen kopen.

Aanbevelen? Ja
10
Vlugge en correcte afhandeling van mijn bestelling.

De flesjes waren goed en veilig verpakt tegen het breken.

Aanbevelen? Ja
8
Goed

Mijn bestelling op tijd gehaald bij pick up point. Echt een aanrader.

Aanbevelen? Ja