Natuurlijke afslankproducten voor gewichtsbeheersing

Wil je op een gezonde manier afvallen? Dan zijn de juiste voeding en voldoende beweging de beste manier. Afvallen lukt alleen als je minder calorieën opneemt dan je op een dag verbruikt. De apotheek kan je een steuntje in de rug geven met natuurlijke voedingssupplementen, die helpen bij gewichtsvermindering en gewichtsbeheersing.

lees meer...
Filteren op
Merk
Lijn
Vorm
Doelgroep
Volume
5 producten
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
2Verzending binnen 2 werkdagen.
2Verzending binnen 2 werkdagen.

Verschillende soorten afslankproducten

In het uitgebreide aanbod aan voedingsupplementen zijn er verschillende die speciaal helpen bij gewichtsvermindering en gewichtsbeheersing. Supplementen die je helpen je gewicht onder controle te houden, kunnen we verdelen in vier soorten, elk met hun eigen werking: eetlustremmers, vetblokkers, koolhydraatblokkers en vetverbranders.

1. Eetlustremmers

Eetlustremmers ondersteunen je tijdens het afvallen door ervoor te zorgen dat je een vol gevoel krijgt. Deze natuurlijke afslankproducten nemen in volume toe zodra ze in je lichaam terecht komen. Hierdoor geven ze een verzadigd gevoel. Natuurlijke eetlustremmers bestaan uit vezels die in staat zijn om water op te nemen. Ze zuigen zich in je maag vol met vocht en veranderen dan in een stroperige gel. Deze gel wordt niet opgenomen door het lichaam maar zorgt er wel voor dat je een vol gevoel hebt. Een andere werking is dat ze koolhydraten aantrekken, waardoor deze langzamer worden opgenomen. Dit zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel minders snel stijgt, en je weer minder zin krijgt in zoetigheid. Een voorbeeld van zo’n product is Dietogel.

2. Koolhydraatblokkers

Koolhydraatblokkers zorgen ervoor dat een deel van de koolhydraten die je binnen krijgt minder goed worden opgenomen. Dit doen ze door het enzym ‘amylase’ in je speeksel te blokkeren. Amylase zorgt ervoor dat koolhydraten kleiner worden gemaakt voordat ze in je spijsvertering terecht komen, waardoor het lichaam ze makkelijker opneemt. Door amylase te blokkeren, worden koolhydraten niet opgesplitst en kunnen ze niet worden opgenomen door je lichaam en opgeslagen als vet. Koolhydraatblokkers werken alleen bij een ‘negatieve energiebalans'. Dit betekent dat je minder calorieën moet eten dan je nodig hebt. Een voorbeeld van een natuurlijke koolhydraatblokker is Ginseng.

3. Vetblokkers

Deze natuurlijke afslankproducten blokkeren het enzym lipase, waardoor een deel van de vetten die je binnen krijgt niet worden opgenomen door het lichaam. Ook bij vetblokkers is een negatieve energiebalans belangrijk. Wanneer je meer kilocalorieën eet dan je verbrandt, gaat je lichaam deze als vet opslaan en vetblokkers kunnen dit niet tegengaan.

4. Vetverbranders

Vetverbranders stimuleren de vetverbranding op een natuurlijke manier. Wanneer we bewegen, wordt vetweefsel afgebroken tot vrije vetzuren en glycerol. Vetverbranders ondersteunen het transport van vrije vetzuren in het bloed naar je spieren, waar ze worden verbrand voor energie. Daarom zijn natuurlijke vetverbranders alleen effectief in combinatie met voldoende beweging. Een voorbeeld van een natuurlijke vetverbrander is caffeïne. Caffeïne bevordert de stofwisseling en ondersteunt het metabolisme.

Zie natuurlijke afslankproducten als hulpmiddelen

Zoals gezegd, afvallen lukt alleen met de juiste voeding en voldoende beweging. Natuurlijke producten voor afslanken en gewichtsbeheersing kunnen hierbij dienen als een steuntje in de rug. Het zijn geen wondermiddelen, maar ze kunnen het afslanken wat gemakkelijker maken, waardoor je eerder resultaat zult zien.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja