Assortiment voeding

De juiste voeding is belangrijk. Het is daarom dat we bij Pharmazone een zo ruim mogelijk assortiment trachten aan te bieden. Op deze pagina vind je specifieke voeding voor specifieke medische condities, babyvoeding, sportvoeding, dieetproducten alsook voeding aangepast aan allergieën of intolerantie. Vind je niet direct terug wat je zoekt? Links op het scherm kan je filteren op verschillende categorieën, gebruik de zoekfunctie boven deze tekst of vraag hulp aan de online apotheker via de chatfunctie.

lees meer...
Filteren op
Merk
more... less
Lijn
more... less
Vorm
more... less
Doelgroep
Volume
more... less
Categorieën
1091 producten
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
BILLIEBUBS CASSIS FRUIT POWDER 75G
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
BILLIEBUBS APPLE FRUIT POWDER 75G
checkVerzending vandaag.
BILLIEBUBS STRAWBERRY FRUIT POWDER 75G
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
BILLIEBUBS BANANA FRUIT POWDER 75G
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.

Babyvoeding: vaste voeding, melk en tussendoortjes

Gezonde en aangepaste voeding voor de allerkleinsten is iets wat elke apotheker nauw aan het hart ligt. Bij Pharmazone vind je een uitgebreid aanbod aan potjes met babyvoeding zoals potjes met groentepap of fruitpap. Daarnaast vind je ook een ruim aanbod aan tussendoortjes, meel- en graanproducten voor het ontbijt en verschillende rehydratatie-oplossingen. Let ook op bij melkproducten. De basis van koemelk, sojamelk of geitenmelk is ongeschikt voor baby’s, daarom wordt deze aangepast om te voldoen aan hun behoeftes. Baby’s krijgen een aangepaste melkvoeding tot de leeftijd van drie jaar. De soorten flesvoeding en melkpoeders zijn aangepast aan de leeftijd van onze allerjongsten. We beginnen met de startvoeding. Deze dienen we toe van de geboorte tot 6 maanden, hierna stappen we over naar de opvolgvoeding die we combineren met vaste voeding. Tussen de 12 en 18 maanden slaan we dan tenslotte over op groeimelk. Deze groeimelk is verrijkt met essentiële vetzuren, mineralen en vitaminen zodat je baby de aanbevolen voedingswaarden binnenkrijgt. Natuurlijk verschillen de behoeftes van kind tot kind, vraag dus steeds advies aan je huisarts bij het overstappen naar ander melkpoeder. Neem een kijkje bij ons assortiment babyvoeding en melkproducten.

Dieetvoeding

Diëten kan op tientallen verschillende manieren. Je vindt dan ook heel wat verschillende soorten afslankingsmiddelen en dieetproducten terug in jouw online apotheek, waaronder ook voeding. Om het jou makkelijk te maken bij het vinden van het juiste product hebben we alle dieetmiddelen onderverdeeld in verschillende categorieën: vochtafdrijvende middelen, eetlustremmers, vetverbranders, koolhydraatarme vervangmaaltijden, voeding arm in proteïnen en eiwitten, afslankthee en nog veel meer. Staat de categorie die je zoekt hier niet tussen? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment afslanken.

Glutenvrije producten

In het geval van glutenintolerantie zijn je darmen overgevoelig voor gluten. Je lichaam maakt afweerstoffen die het slijmvlies van je dunne darm aantasten. Je lichaam neemt hierdoor minder en minder voedingstoffen op na de vertering waardoor er tekorten aan ijzer, foliumzuur en vitaminen ontstaan. Gluten vind je voornamelijk in voedingsmiddelen met granen (tarwe, rogge, gerst, haver, mout of spelt) zoals brood, pasta, koeken en pizza’s maar ook in soep, sauzen en bier. Gelukkig bestaan er heel wat soorten glutenvrije producten waarvan je een groot aanbod terugvindt in onze online apotheek. Bekijk hier al onze glutenvrije producten.

Sportvoeding

Als je sport dan verbruikt je lichaam veel meer energie dan anders. Het is dus belangrijk om je energiepeil op tijd aan te vullen. Energie haalt je lichaam uit drie stoffen: koolhydraten, eiwitten en vetten. Dat laatste moet je als sporter zo veel mogelijk vermijden. De andere twee zijn wel heel belangrijk. Koolhydraten zijn de brandstof voor het lichaam terwijl eiwitten zorgen voor de opbouw en het herstel van de spieren. Koolhydraten kunnen we opdelen in drie verschillende soorten: de enkelvoudige suikers die onmiddellijk energie geven (zoals glucose of fructose), de halfsnelle suikers (zoals sucrose) en de trage suikers (glycogeen). Welke koolhydraten je nodig hebt, hangt af van de sport. Snelle suikers geven een snelle boost terwijl de trage suikers eerder van belang zijn bij duursporten. Koolhydraten en eiwitten zijn natuurlijk niet het enige dat je lichaam nodig heeft om gezond te sporten. Hydratatie is even of misschien zelfs wel belangrijker. Het lichaam bestaat 60% uit vocht en tijdens het sporten verlies je heel veel vocht, dus het is heel belangrijk dat je je lichaam blijft hydrateren. Bekijk alle sportvoeding beschikbaar bij Pharmazone.be.

Ontdek onze pagina met specifieke voedingsproducten. Persoonlijk advies van onze apothekers is vanzelfsprekend gratis en vrijblijvend. Heb je vragen of wil je hulp bij je keuze? Laat het ons weten via de chat of via mail en wij helpen je met plezier verder. Online kopen en bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja