Assortiment voeding

Van anti-reflux babyvoeding tot suikervrije zoetstoffen, hier zit je aan het juiste adres. Je kan hier alles van specifieke voedingen terugvinden en meteen eenvoudig en discreet kopen.

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder

Vind hier de voeding de jij nodig hebt

Hier bij pharmazone.be vind je het ruimste assortiment aan specifieke voedingsmiddelen terug. Babyvoeding van Nan en Nutrilon, maar ook Novalac en Neocate kan je er vinden. Specifieke producten voor diabetici, sondevoeding, sportvoeding en speciale zoutarme-, glutenvrije- of andere diëten, enz. Voor ieder wat wils!
Laat je bijstaan door onze apothekers via de chatbox of stuur simpelweg een mailtje wanneer je twijfelt wat voor jou het beste product zou zijn.

Reflux bij je kind

Wanneer je opmerkt dat je baby veel huilt gedurende en na het eten en zelfs gewoon bij het neerliggen, zou het kunnen dat hij/zij last heeft van reflux. Door de pijn bij het slikken en het aanhoudende huilen kunnen er vaak slaapproblemen ontstaan. Ook kan het voorkomen dat eten geweigerd wordt door de pijn, en er zo een groeiachterstand zal optreden.

Geen paniek, gelukkig zijn er maatregelen die je kan treffen om een baby met refluxklachten te helpen. Zou kan je bijvoorbeeld de voeding veranderen naar een dikkere pap die minder makkelijk weer omhoog zal komen. De klachten zullen na optimalisering van de voeding weer normaliseren.

Gezond snoepen, feit of fabel?

Snoepen hoeft niet steeds ongezond te zijn. Er bestaan zeer veel suikerarme of zelfs compleet suikervrije alternatieven op basis van allerhande kruiden. Bij pharmazone vind je een ruime selectie aan gezonde opties. Denk maar aan Grether's, Thymotabs, Halter, Fisherman's en vele anderen.

 

Ontdek ons volledige gamma aan speciale voedingsproducten, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be