Voedingssupplementen

Ontdek ons volledige gamma aan speciale voedingsproducten, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder
star_rate aangeraden

Zincotabs 60 x 160mg

Gelijkaardig product
€ 14,95
*
**
13.16
12%
star_rate aangeraden

Lizzix Spray 30ml

Gelijkaardig product
€ 9,90
*
**
8.61
13%
star_rate aangeraden

Magne B Plus D Tabl 60

Gelijkaardig product
€ 19,90
*
**
16.92
15%

Voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit

Gevarieerd en gezond eten is vaak niet voldoende om een goede gezondheid te garanderen, daarom is het van groot belang om je voedingspatroon op punt te stellen met de nodige voedingssupplementen. Ze dienen ter vervollediging van persoonlijke noden en tekorten. Vaak bestaan voedingssupplementen uit mineralen en vitamines, echter zijn er ook andere combinaties mogelijk. Zo zal Etixx bijvoorbeeld vaak (essentiële) aminozuren en ginseng gebruiken om sporters te voorzien van hun behoeften. Uri-Cran is dan weer gebaseerd op hoogwaardige veenbes extracten.

Hier vindt u steeds het ruimste aanbod aan supplementen. Merken als ixX-Pharma, Metagenics, Orgitan, Omnivit, A. Vogel en vele anderen zijn direct leverbaar aan zeer scherpe prijzen!

Aarzel niet om advies in te winnen bij ons apothekersteam om zo een gepersonaliseerd supplement voor jou te vinden.

Darmflora en immuniteit

Het is misschien niet alom geweten, maar uit recent onderzoek blijkt dat onze immuniteit voor een groot deel geassocieerd wordt met onze darmflora. Een gebrekkige en falende darmflora (door een erfelijke aandoening, antibioticagebruik of gewoonweg slechte voeding) zal vaak hand in hand gaan met een verlaagde immuniteit waardoor men vaker ziek zal worden.

Behoor jij tot een van deze risicogroepen? Wees dan niet betreurd, er bestaan gelukkig supplementen die genomen kunnen worden om je darmflora weer op peil te brengen. Denk maar aan Imutis, BimunixX, Probactiol plus en Orgitan om er maar een paar te noemen. Het aanbod is enorm. Zie je door de bomen het bos niet meer, aarzel dan niet om advies te vragen aan een van onze apothekers.

Cholesterol onder controle houden

Wanneer het je zelf niet lukt om je cholesterol onder controle te houden, zijn er een heleboel voedingssupplementen die je kan nemen om hierbij te helpen. Voedingssupplementen op basis van het natuurlijke rode gist rijst werden uitvoerig onderzocht en getest, waardoor ze ook onze voorkeur genieten. Op Pharmazone.be kan je het ruimste gamma aan hoog kwalitatieve cholesterolverlagers ontdekken. Zo vind je er bijvoorbeeld CholixX Red van ixX-Pharma, Cholesfytol, Minami en vele anderen.

Vraag raad aan je arts of apotheker alvorens zelf een behandeling op te starten.

Last van stijve spieren na het sporten

Niets is zo vervelend als de dag(-en) na een stevige sportsessie last te hebben van spierkrampen en stijfheid. Je wist het misschien nog niet, maar er zijn verscheidene voedingssupplementen die je kan nemen om deze klachten te verminderen.

Zo kan je bijvoorbeeld magnesium bijnemen om het spierherstel na het sporten te bevorderen. Hier kan je producten als Magne B+ D, Magnecaps en vele andere terugvinden. Een ander supplement dat bijzonder effectief blijkt bij intensieve bezigheden is het co-enzyme Q10 (Ubiquinon). UbixX is hier een uitstekend voorbeeld van, het zal de schade van oxidatieve stress bij grote lichamelijke en/of geestelijke inspanningen beperken.

 

Ontdek ons volledige gamma aan voedingssupplementen, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be