Alle zonvoorbereider & anti-rimpel producten

Goed voorbereid op vakantie gaan en de zon opzoeken. Bij Pharmazone begint de voorpret al ruim voordat je op de vakantiebestemming bent aangekomen. Bestel hier een goede zonvoorbereider om langer te kunnen genieten van een mooi getinte huid. Gebruik een selenium supplement om de huid voor te bereiden op de zon.

lees meer...
Filteren op
Merk
Lijn
Vorm
Doelgroep
Volume
7 producten
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
2Verzending binnen 2 werkdagen.
2Verzending binnen 2 werkdagen.

Een zonvoorbereider zorgt dat de huid makkelijker bruin wordt en ook langer bruin blijft. Het beschermt de huid van binnenuit. Het helpt ook om veroudering van de huid te voorkomen. Met een selenium supplement gebruik je capsules voor een egaal bruine huid en verlengt de zongebruinde kleur.

Zonvoorbereider producten

Voor het langer bruin blijven is een geschikte zonvoorbereider nodig. Pharmazone heeft hiervoor een ruim assortiment beschikbaar. Veel van deze producten bieden ook huidbescherming en gaan huidveroudering tegen.

Selenium is een mineraal dat zorgt voor het jeugdig houden van de huid. Een belangrijke eigenschap is dat het vrije radicalen vernietigt of remt, waardoor deze geen schade kunnen aanrichten aan bijvoorbeeld de huid. In combinatie met antioxidanten blijft de huid elastisch en werkt als anti-rimpel product.

Een selenium supplement innemen is aan te raden omdat een optimale dosering per dag niet altijd haalbaar is. Natuurlijke producten waarin dit mineraal opgenomen kan worden zijn vis, vlees, kip, eieren, rijst, knoflook, groente en melk.

Zonvoorbereiders kunnen ook bestaan uit een combinatie van andere werkzame stoffen. Bijvoorbeeld samen met bètacaroteen. Dit is een provitamine A en helpt om een goede weerstand op te bouwen. Lycopeen is een antioxidant die ook veel te vinden is in een zonvoorbereider. Het bestrijdt de vrije radicalen die onder invloed van schadelijke Uv-straling in de huid ontstaan.

Gebruik van een zonvoorbereider

Lees per product dat Pharmazone voor je beschikbaar heeft de volledige informatie over de werking en het gebruik. Voor een zonvoorbereider geldt dat deze een periode voor blootstelling aan de zon, tijdens de vakantie en een periode hierna gebruikt moet worden om het effect van een bruine huid te verlengen.

Voor mensen die onder medisch toezicht staan of voor zwangere vrouwen, raden we aan om eerst medisch advies in te winnen voordat er een zonvoorbereider gebruikt kan worden.

Van de zon genieten is heerlijk, maar vergeet een goede zonbeschermer niet. Een zonvoorbereider geeft namelijk geen zonnebescherming. Heb je vragen over een van onze producten om je voor te bereiden op de zon? Stel ze dan gerust. We staan altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja