Vitamines en mineralen

Hier kan U allerhande hoogwaardige vitaminen- en mineralen supplementen terugvinden. Vitamines zijn net als mineralen broodnodig voor de optimale werking van je lichaam. Vaak zal het in drukke of vermoeiende periodes een tekort ondervinden en is een extra (multi-)vitaminekuur aangewezen om je verder op gang te helpen. Bij Pharmazone.be kan je enkel de beste en zuiverste supplementen kopen, en dat bovendien tegen de scherpste prijs!

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Generisch
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder
star_rate aangeraden

Zincotabs 60 x 160mg

Gelijkaardig product
€ 14,95
*
**
13.16
12%
star_rate aangeraden

Magne B Plus D Tabl 60

Gelijkaardig product
€ 19,90
*
**
16.92
15%
star_rate aangeraden

AMIGRAN COMP 60

Gelijkaardig product
€ 16,80
*
**
14.78
12%

De perfecte balans voor je lichaam

Zelfs met een afwisselende en gezonde levensstijl ontstaan er tekorten aan essentiële nutriënten zoals vitamines en mineralen terwijl het lichaam deze echt wel nodig heeft. Zo zullen bijvoorbeeld vrouwen die in verwachting zijn een verhoogde behoefte hebben aan vitamine B11, ook wel foliumzuur genaamd, om mogelijke afwijkingen en aandoeningen bij het kind tegen te gaan. Wanneer er echter sprake is van een tekort omwille van een ziekte of ongezond eetpatroon, zal een supplement zeker aan de orde zijn om de gezondheid van je lichaam te garanderen en het onevenwicht te herstellen. Bedrijven als ontwikkelden speciaal voor de apotheek de beste producten om een super resultaat te bekomen

Verzorg je lichaam en gun het net dat tikkeltje extra dankzij Pharmazone.be!

Foliumzuur bij zwangeschap

Uit de gewone voeding kan er niet voldoende foliumzuur gehaald worden om je baby te behoeden voor neuraalbuisdefecten, dit is waarom er een extra supplement genomen dient te worden. Deze defecten uiten zich voornamelijk onder de vorm van een open ruggetje, maar ook andere afwijkingen zijn mogelijk. Om het risico op de aandoeningen te minimaliseren is het aangewezen om zowel voor als tijdens de zwangerschap iedere dag 0,4mg foliumzuur extra in te nemen, dit zou de kans met minstens 50% verminderen. Merken als Folavit en Omnibionta staan garant voor de benodigde dosering aan foliumzuur.

Is magnesium enkel aangewezen bij spierkrampen?

Kortweg; neen! Magnesium heeft veel meer heilzame effecten dan enkel de ondersteuning van de spieren. Zo zal magnesium eveneens betrokken zijn bij de controle van je cardiovasculaire systeem, functioneren van het zenuwstelsel door het ondersteunen van de prikkelgeleiding, ondersteuning van je imuunsysteem, het onderhouden van je geheugen en nog veel meer. Het is dan niet verwonderlijk dat een tekort symptomen geeft zoals constipatie, weinig energie en migraine aanvallen.

De zuiverste magnesiumproducten kan je vinden bij B+Pharma, Promagnor, Metarelax en vele meer.

 

Ontdek ons volledige gamma aan vitamines en mineralen, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be