Producten om libidoverlies tegen te gaan

Het woord libido stamt uit het Latijn en kan het beste worden uitgelegd als begeerte, verlangen, wens en lust. Het staat ook voor seksuele behoefte, de drift naar seksuele beleving en het verlangen naar lichamelijk genot. Wanneer je last hebt van libidoverlies dan biedt Pharmazone libido verhogende middelen die je eenvoudig en discreet online besteld.

lees meer...
Filteren op
Merk
Lijn
Vorm
Doelgroep
Volume
4 producten
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden

De mate waarin een persoon of individu behoefte heeft aan een vorm van seksualiteit kan verschillen. Er kan dan sprake zijn van een hormonale disbalans. De geslachtsdrift wordt in zekere mate bepaald door hormonen in het lichaam. Bij vrouwen is bijvoorbeeld de menstruatiecyclus van invloed en kan dit de oorzaak zijn van een laag libido. Ook tijdens de overgang kan in sommige gevallen sprake zijn van minder zin in seks.

Problemen met het libido bij mannen komt ook voor. Een lage seksuele energie kan ervoor zorgen dat mannen problemen hebben om een erectie te krijgen. Libido verhogende middelen zijn er voor mannen en vrouwen.

Libido verhogende middelen

Libido producten bevatten meestal een afrodisiacum en is een middel dat wordt gebruikt met het doel de geslachtsdrift te stimuleren. Veel stoffen waaraan een dergelijke werking wordt toegeschreven zijn van plantaardige, dierlijke of minerale oorsprong. Door het gebruik van een afrodisiacum kun je het libido stimuleren door de aanmaak van het knuffelhormoon oxytocine in je lichaam.

Oxytocine wordt aangemaakt in de hypothalamus in onze hersenen. Daarna geeft het een seintje aan de hypofyse (het hormoonsysteem) en gaat dan rechtstreeks door naar het zenuwstelsel. Oxytocine versterkt sociale banden, geeft een gevoel van vertrouwen en brengt je lichaam tot rust.

Libido verhogende middelen zorgen voor een goed mentaal evenwicht en het behoud van de vitaliteit. Bij Pharmazone vind je libido supplementen die bijvoorbeeld bestaan uit een oesterextract of een ruime keuze uit producten die ginseng bevatten.

Verminderd libido

Je libido wordt beïnvloed door verschillende factoren. Hormonen hebben zeker een effect, maar verschillende situaties kunnen het libido negatief beïnvloeden. Emoties kunnen een sterke invloed hebben op je libido. Angst, stress en depressiviteit kunnen je libido verhogen of juist je libido verlagen. Een verminderd of laag libido kan daarnaast leiden tot relatieproblemen, maar dit kan ook juist andersom werken. Relatieproblemen leiden tot spanning en frustraties die dan weer een verlagend effect kunnen hebben op je libido. Eventuele lichamelijke problemen zoals ziekte, vermoeidheid en overgewicht kunnen ook effect hebben op je libido.

Laat ons gerust weten of je vragen hebt. Niet alleen over libido problemen, maar ook voor alle vragen over seksualiteit. Wij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja