Prelox Tabl 60

Prelox Tabl 60

Prelox® kan mannen helpen om hun erectiele functie te verbeteren dankzij het actieve bestanddeel in pycnogenol die de bloedtoevoer ondersteunt.

Ontdek alle producten van Prelox hier

Eigenschappen

Het populaire mannensupplement

Prelox is een klinisch getest voedingssupplement voor mannen. Het is een combinatie van natuurlijke ingrediënten: L-arginine aspartaat, taurine en Pycnogenol. Pycnogenol is het gepatenteerde extract gemaakt van de schors van de Franse zeeden (Pinus pinaster). Pycnogenol is een gepatenteerd wateroplosbaar ingrediënt met een hoge biologische beschikbaarheid, en uitsluitend afkomstig van een schorsextract van de Franse zeeden (een bron van procyanidinen). Pycnogenol is grondig onderzocht waardoor dit ingrediënt met een gerust gevoel kan gebruikt worden. L-arginine en taurine zijn aminozuren. L-arginine is een essentieel aminozuur dat ook in heel wat voeding wordt teruggevonden, maar onder bepaalde omstandigheden kan een verhoogde inname via een supplement nuttig zijn. Taurine is een niet-essentieel aminozuur, wat betekent dat het onder normale omstandigheden door het lichaam kan worden aangemaakt. Het Prelox supplement is populair bij mannen, voornamelijk bij mannen op middelbare leeftijd en ouder. Pycnogenol, het Franse zeeden extract, draagt namelijk bij tot het behoud van een goede bloedcirculatie. Een goede doorbloeding in alle delen van het lichaam is van belang voor de normale gezondheid, het normaal welzijn en verschillende lichaamsfuncties.

Aangewezen bij …

Voor de seksuele gezondheid van de man

Gebruik

Dosering

14 dagen 2 x 2 tabletten per dag. Verder 1 à 2 tabletten per dag.

Samenstelling

samenstelling per 2 tabletten :

L-arginine-L-aspartaat (1400 mg), vulstof : microkristallijne cellulose, taurine (100 mg), antiklontermiddelen : siliciumdioxyde, glycerildibehenaat, vernet, natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumstearaat, zedenschorsextract (Pinus pinaster , Pycnogenol®) (40 mg); glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, polydextrose, talk, malthodextrine, middellange-ketenvetzuren; kleurstoffen : titaandioxide, briljantblauw FCF, indigokarmijn, allurarood AC

Contra-indicaties

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Fiche

Vorm
tabletten
Doelgroep
Volwassenen
Volume
60 eenh.
Producent
Sanodis
Reference
2381192
Brand
Prelox
Gewicht
96 gr
Breedte
43 mm
Hoogte
69 mm
Diepte
208 mm
EAN
5707637900004
Online Prijs

Apotheek prijs € 42,00 *
**
Jouw prijs 36.96 € 36,96
Verschil € 5,04 (12%)
1Verzending binnen 1 werkdag.



Klanten die Prelox Tabl 60 kochten hebben ook deze producten gekocht



Prelox Tabl 60
Online Prijs

Apotheek prijs € 42,00 *
**
Jouw prijs 36.96 € 36,96
Verschil € 5,04 (12%)
1Verzending binnen 1 werkdag.