Feminabiane Conception Tabletten 30 + Capsules 30

FEMINABIANE CONCEPTION Tabletten 30 + Capsules  30
Promotie

Apotheek prijs € 26,46 *
**
Jouw prijs 23.81 € 23,81
Verschil € 2,65 (10%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.

Productinformatie

Feminabiane Conception werd speciaal samengesteld om vrouwen van voedingsstoffen te voorzien van het moment dat zij een kind verlangen tot aan het einde van de zwangerschap en gedurende de hele borstvoedingsperiode. Foliumzuur draagt bij aan de groei van het moederweefsel tijdens de zwangerschap. Jodium helpt bij de normale productie van schildklierhormonen en een normale schildklierfunctie. Het innemen van omega-3 DHA-vetzuren door de moeder draagt bij tot de normale hersen- en gezichtsontwikkeling van de foetus en van het borstgevoede kind. Positieve effecten zijn merkbaar bij inname van 200 mg DHA per dag, naast de aanbevolen dagelijkse inname van 250 mg omega 3-vetzuren (EPA en DHA). De Qualitysilver® norm garandeert de optimale kwaliteit en zuiverheid van de geselecteerde visolie die lang behouden blijven.


Aangewezen bij …

Feminabiane Conception werd speciaal samengesteld om vrouwen van voedingsstoffen te voorzien van het moment dat zij een kind verlangen tot aan het einde van de zwangerschap en gedurende de hele borstvoedingsperiode.

Gebruik

1 tablet en 1 capsule per dag, in te nemen met een glas water.

Samenstelling

Tabletten: Vulstoffen: microkristallijne cellulose, mono- en diglyceriden van vetzuur en vernette natriumcarboxymethylcellulose, calciumcarbonaat, magnesiumoxide, glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose en mono- en diglyceriden van vetzuur, kaliumjodaat, zinkcitraat, niacine, vitamine E, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, vitamine D3, vitamine B12, vitamine B6, thiamine, riboflavine en foliumzuur. Capsules: Geconcentreerde visolie, capsule (visgelatine, geleermiddel: glycerol), antioxidant: rozemarijnextract Rosmarinus officinalis (blaadjes).

Fiche

Reference
4176731

FEMINABIANE CONCEPTION Tabletten 30 + Capsules  30
Promotie

Apotheek prijs € 26,46 *
**
Jouw prijs 23.81 € 23,81
Verschil € 2,65 (10%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
65 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja