Magere alternatieven voor de zoute trek

Een uitdaging bij het afvallen is de plotselinge trek in iets zoets of iets zouts. Het is op zo’n moment moeilijk om daar niet aan toe te geven, en het risico is groot dat je ‘zondigt’ en veel meer calorieën binnenkrijgt dan er thuishoren in je afvalplan.

lees meer...
Filteren op
Merk
Lijn
Vorm
Doelgroep
Volume
7 producten
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
2Verzending binnen 2 werkdagen.
2Verzending binnen 2 werkdagen.
2Verzending binnen 2 werkdagen.
2Verzending binnen 2 werkdagen.
closeniet beschikbaar

Voor de zoute trek zijn er alternatieven die beter passen in een calorie-arm eetpatroon. Pinda’s en chips kun je bijvoorbeeld vervangen door zoute stengels, Japanse mix of zoute popcorn. Die bevatten aanzienlijk minder calorieën. Ook tortillachips zijn relatief caloriearm. Vrijwel alle worstsoorten zijn vrij vet en met een plakje salami of leverworst krijg je meer calorieën binnen dan je denkt. Kies daarom liever voor alternatieven als magere ham, kip of kalkoen. Ook een gekookt ei is een mager tussendoortje.

Rijk aan proteïne, arm aan dikmakers

Ook in de apotheek vind je gezonde en caloriearme producten die je kunnen helpen in de strijd tegen de kilo’s. Van snacks als Kineslim crackers tot complete maaltijden als Kineslim Spaghetti Carbonara. Wat onze hartige snacks en maaltijden gemeen hebben, is dat ze rijk zijn aan proteïne en vezels en arm aan koolhydraten en vet. Ze passen goed in een evenwichtig dieet en stillen de hartige trek zonder je afvalplan te saboteren. Naast de snacks en maaltijden op deze pagina, vind je bij Pharmazone nog veel meer producten die je kunnen helpen op een gezonde manier gewicht te verliezen.

Heb je vragen over afslanken of een ander gezondheidsonderwerp? Onze apothekers helpen je graag met informatie en advies via e-mail, telefoon of chat.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja