Tijm Vulg. Linalol Bio Ess Olie 5ml Pranarom

Tijm Vulg. Linalol Bio Ess Olie 5ml Pranarom

Tijm behoort tot de familie van de Lamiaceae die uit meer dan 300 soorten bestaat. Deze planten zijn rijk aan essentiële olie en komen voor als kruipplanten of als kussentjes met kleine lichtroze of witte bloemetjes. Linaloltijm kan homogene populaties vormen over beperkte uitgestrekte gebieden. In ieder geval wordt de groeiplaats van deze tijm gesitueerd op middelmatige hoogte, tussen de 500 en de 1000 meter, gekenmerkt door een minder intense zonnestraling, een lagere temperatuur en een hogere luchtvochtigheid dan op de vlaktes. Toch kan deze tijm ook groeien onder heel andere ecologische omstandigheden.

Ontdek alle producten van Pranarom hier

Gebruik

Tips & advies: Aanbevolen voor kinderen. Doordat de chemotypes van tijm met fenolen veel te agressief zouden zijn, is deze CGEO een goed alternatief bij verkoudheden en neus-keel - ooraandoeningen en verstopte neus en luchtwegen.

Bij alle urinaire ongemakken: meng 3 druppels CGEO Thym ct linalol + 2 druppels CGEO Roomse kamille+ 10 druppels HV Abrikozenpitolie en breng aan op de onderbuik, 4 keer per dag.

Gebruiksaanwijzing: 2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of klontje rietsuiker of plantaardige olie).

Orale inname: ++++ Gebruik op de huid: ++++ Lucht verspreiding: ++++ +++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Voorzorgsmaatregelen:

• Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Voorzichtigheid geboden tijdens zwangerschap, bij borstvoeding en bij kinderen onder de 3 jaar. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.

Samenstelling

Aromatische moleculen: LinalolGedistilleerd deel: bloeiende top

Fiche

Vorm
olie
Doelgroep
Volwassenen
Volume
5ml
Producent
Pranarom International
Reference
2732394
Brand
Pranarom
Gewicht
49 gr
Breedte
32 mm
Hoogte
81 mm
Diepte
30 mm
EAN
5420008524394
Online Prijs

Apotheek prijs € 17,90 *
**
Jouw prijs 15.75 € 15,75
Verschil € 2,15 (12%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.Tijm Vulg. Linalol Bio Ess Olie 5ml Pranarom
Online Prijs

Apotheek prijs € 17,90 *
**
Jouw prijs 15.75 € 15,75
Verschil € 2,15 (12%)
2Verzending binnen 2 werkdagen.