Rainpharma Daily Boost Comp 365

Ontdek alle producten van Rainpharma hier
RAINPHARMA DAILY BOOST COMP 365
  • RAINPHARMA DAILY BOOST COMP 365
**
Jouw prijs 199.95 € 199,95
checkVerzending vandaag.

Advies van de apotheker:

Ben je actief gebruiker van de RainPharma supplementen? Dan is de RainPharma Family Pack een aanrader als je extra voordeel uit je supplementen wilt halen. De family packs zijn maar liefst 25% voordeliger dan de gewone verpakkingen.

Productinformatie

Eigenschappen

Daily Boost en Mighty Nine vormen de basis van het supplementenprogramma van RainPharma. Speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van onze lichaams- en huidprogramma’s met ingrediënten zijn van uitstekende kwaliteit.

Aangewezen bij …

Daily Boost wordt gecombineerd met Mighty Night. Samen bevatten ze alle vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft, als aanvulling op een gezonde voeding. Het zijn aparte formules omdat enerzijds bepaalde vitamines en mineralen best niet gelijktijdig worden ingenomen en anderzijds omdat bepaalde stoffen beter 's avonds door het lichaam worden opgenomen. Daarom neem je een Daily Boost tabletje in de ochtend en een Mighty Night tabletje bij het avondmaal.

Samenstelling

Voedingssupplement met vitaminen en mineralen.

Ingrediënten

Vulstof (microkristallijne cellulose), magnesiumbisglycinaat, calcium-L-ascorbaat, glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, talk, hydroxypropylcellulose), calcium-D-pantothenaat, nicotinamide, methylcobalamine, D-alfa-tocoferylacetaat, zinkmono-L-methionine-sulfaat, vitamine K2 (menachinon-7), D-biotine, thiaminehydrochloride, riboflavine, L-selenomethionine, pyridoxal-5’-fosfaat, retinylacetaat, koperbisglycinaat, chroompicolinaat, 5MTHF-glucosamine (Quatrefolic®), kaliumjodide, antiklontermiddelen (siliciumdioxide, mono- en diglyceriden van vetzuren, magnesiumstearaat), kleurend voedingsmiddel (concentraat van radijs (Raphanus sativus L.), zwarte aalbes (Ribes nigrum L.) en appel (Malus domestica Borkh.)), middellangeketenvetzuren, kleurstof (riboflavine), bevochtigingsmiddel (glycerol).

Vitamine B2 draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Contra-indicaties

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik een deskundige. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicatie of bij gezondheidsproblemen. Dit product is niet geschikt voor personen die coumarine-anticoagulantia innemen. 

Fiche

Lijn
voedingssupplementen
Producent
Zhen
Reference
9900239
Brand
Rainpharma

RAINPHARMA DAILY BOOST COMP 365
**
Jouw prijs 199.95 € 199,95
checkVerzending vandaag.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
65 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja