NUTRILON PEPTI SYNEO 400G

NUTRILON PEPTI SYNEO 400G
**
Jouw prijs 19.99 € 19,99
checkVerzending vandaag.

Productinformatie

Sinds 125 jaar ontwerpen de teams van wetenschappers, kinderartsen en voedingskundigen bij Nutricia de meest geavanceerde Nutrilon®-formules en bieden je zo het beste van onze expertise.
Nutrilon® Pepti Syneo is een voeding voor medisch gebruik aangewezen als dieetvoeding bij een allergie voor koemelkeiwitten. Geschikt voor baby's vanaf de geboorte en tot 12 maanden.
• Unieke formule die SYNEO™ en een doorgedreven hydrolysaat combineert
• Gepatenteerde formule met een combinatie van GOS/FOS-vezels en de bacteriestam Bifidus Breve die van nature voorkomt in de darmen
• Doos van 400 g
Belangrijk: Borstvoeding is de beste voeding voor baby's. Nutrilon® Pepti Syneo is geschikt vanaf de geboorte indien geen borstvoeding gegeven wordt of in combinatie met borstvoeding. Niet geschikt voor premature of immunogecompromitteerde zuigelingen.
Gebruik Nutrilon® Pepti Syneo enkel onder medisch toezicht.
Nutricia is fier B Corp® gecertificeerd te zijn!

Aangewezen bij …

Het aantal voedingen en de hoeveelheid is afhankelijk van de leeftijd en de individuele behoeften van je baby en wordt bepaald door de arts. Normale dosering: per 30 ml water, 1 afgestreken maatschepje poeder toevoegen.

Gebruik

Belangrijk: volg altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring zijn risico's voor de gezondheid van je baby verbonden.
1. Was je handen en zorg ervoor dat alle materialen goed proper zijn.
2. Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C.
3. Haal het bijgeleverde maatschepje losjes door het poeder en strijk het af met de platte kant van een proper mes.
4. Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud daarna tot het poeder volledig opgelost is.
5. Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols. Sluit de doos altijd goed na gebruik. Gebruik bereide voeding binnen 1 uur en gooi restjes weg. Bereide voeding niet opwarmen in de microgolfoven.

Samenstelling

De koemelkeiwitten in Nutrilon® Pepti SYNEO® worden in stukjes gebroken (of gehydrolyseerd) zodat het immuunsysteem van de meeste baby's met koemelkallergie ze niet meer als schadelijk herkent.Nutrilon® Pepti SYNEO® bevat daarenboven onze gepatenteerde mix van ingrediënten: SYNEO®- GOS/FOS: vezelmix- Bifidus Breve: een bacteriestam die van nature voorkomt in de darm

Fiche

Reference
4238671

NUTRILON PEPTI SYNEO 400G
**
Jouw prijs 19.99 € 19,99
checkVerzending vandaag.

Categorieën
meer minder

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Apotheek sinds 1974

8.9
155 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
8
Verpakking te groot

Goede morgen, In deze tijden waar iedereen probeert de afvalberg te verkleinen, zou de verpakking van deze kleine doosjes misschien in een iets kleinere doos geleverdkunnen worden. Verder was levering optimaal. Mvg

Aanbevelen? Ja
8
goed

trage levering

Aanbevelen? Ja
9
Snelle bezorging

Goede service en op tijd bezorgd

Aanbevelen? Ja
10
Super tevreden

Ik ben super tevreden over Pharmazone!

Aanbevelen? Ja