Hansaplast

Hansaplast

Een wondje of pijntje is zo vergeten met het juiste Hansaplast-product. Het Hansaplast-assortiment bevat alle een correcte wondverzorging: pleisters, verzorgende en verkoelende sprays voor pijnlijke spieren en ondersteunende verbanden. Infecties vermijd je dankzij de reinigingsspray of antibacteriële pleisters en het risico op littekens wordt verkleind door de Hansaplast-littekenvervager. Bekijk ook ons ruim assortiment aan blaarpleisters en loop verder zonder problemen.

lees meer...

Categorieën
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder


Hansaplast helpt je doorheen het hele proces van wondverzorging. Kleine wondjes of grote wonden, thuis in de keuken of na een operatie. De Hansaplast-pleisters en andere wondverzorgingsproducten komen steeds goed van pas. Een wond goed en correct verzorgen is niet moeilijk, maar vraag bij diepe wonden steeds advies aan je arts! Als de wonde niet ernstig is, kan deze steeds thuis verzorgd worden, maar ernstige verwondingen laat je best over aan een specialist!

Hoe verzorg je een wond?

Een goede verzorging bestaat steeds uit drie stappen: reiniging, bescherming en genezing. Elke stap is belangrijk en dient nauwkeurig te worden opgevolgd. Reinig de wonde eerst van zichtbaar vuil en bacteriën met een ontsmettende spray. Vervolgens bescherm je de wonde door deze te bedekken met een pleister, tape, of een steriel wondverband van Hansaplast. De hansaplast-pleisterspray kan hier ook een oplossing bieden. Tenslotte kan je ook de littekenvervager aanbrengen om het risico op littekens te verlagen en de wond te helpen genezen.

Pleister of niet?

Veel mensen willen vaak geen pleisters op hun wonde. Ze hebben ergens gehoord dat een wonde sneller geneest als deze wordt blootgesteld aan de lucht. Wel, medisch onderzoek toont aan dat het tegendeel waar is. Een pleister versnelt niet alleen het genezingsproces, het voorkomt ook littekens en korsten. De Hansaplast snelle wondgenezingpleisters zijn allen gebaseerd op het principe van vochtige wondgenezing. Dit principe versnelt de genezing van je huid en houdt je wond soepel. Bovendien gaat het korstjes en littekens tegen door de huidvriendelijke werking van de materialen. Raadpleeg steeds je arts als je merkt dat de wonde te diep is om zelf te verzorgen of als je tekenen van infectie waarneemt (warmte, roodheid of zwellingen).

In de online apotheek van Pharmazone.be koop je alle producten van Hansaplast voor de laagste prijs. Het hele gamma van Hansaplast kan je hier bekijken. Heb je vragen, wil je hulp bij je keuze? Laat het ons weten via chat of mail en wij helpen je met plezier verder.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

8.9
132 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
9
heel goed

correct & tijdig geleverd handige website

Aanbevelen? Ja
10
the place to be

Een sterke aanrader, vooral voor ons die permanent aan de costa blanca zuid (spanje) wonen. Bepaalde geneesmiddelen zijn hier niet verkrijgbaar. Als vakantieland is voor velen Spanje een ideaal land. Om te emigreren is het gewoon een ramp. Goedkope levensstandaard en het goeie weer wegen absoluut niet op tegen een geneeskundige verzorging uit de middeleeuwen. De spaanse verzorging door spaanse dokters die weigeren engels te praten is gratis, maar trekt op niets. Van racisme gesproken, worden wij nu en dan mee geconfronteerd. Richt men zich tot de private dokters dan kost het enorm veel euros De enige oplossing is om de 6 maanden naar België .te rijden, de vertrouwde huisdokter bezoeken en een vooraad medicijnen kopen.

Aanbevelen? Ja
10
Vlugge en correcte afhandeling van mijn bestelling.

De flesjes waren goed en veilig verpakt tegen het breken.

Aanbevelen? Ja
8
Goed

Mijn bestelling op tijd gehaald bij pick up point. Echt een aanrader.

Aanbevelen? Ja