Alle soorten haar verf voor een mooie haarkleur

Wanneer je last hebt van uitgroei van je haar, of je wilt je haar een kleuropfrisser geven, dan biedt Pharmazone een groot aantal producten voor haarkleuring. Misschien wil je een extra tint aan je haarkleur geven. Bij ons bestel je deze eenvoudig online.

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder
Categorieën
meer minder

Er zijn erg veel verschillende soorten kleuringen: permanente haarkleuringen, semi-permanente haarverf en blondering. Een haarkleuring zorgt ervoor dat je weer zelfverzekerd met stralend haar jezelf kan laten zien!

Diverse soorten haarkleuring

Als je het haar voor het eerst gaat kleuren, kun je het best kiezen voor een tijdelijke kleur op gelijke kleurhoogte of een kleur die een tint lichter of een tint donkerder is dan je normale haarkleur. Het voordeel hiervan is dat de kleur van de haarspoeling na een aantal wasbeurten weer is uitgespoeld.

Wil je een wat meer permanente kleur aanbrengen dan zijn er volop mogelijkheden.

Permanente haarkleuring

Permanente haarkleuring is geschikt voor de langere termijn. Permanente haarkleuring zorgt ervoor dat het bestaande haarpigment die je haar bevat afgebroken en vervangen wordt door nieuwe pigmenten die doordringen tot in de binnenste laag van het haar. Deze vorm van kleuren blijft van alle soorten het langst zitten en verdwijnt alleen door middel van uitgroei.

Ben je op zoek naar een haarkleur voor een langere tijd met een goede dekking, dan bieden wij de producten van Farmatint. In diverse kleuren beschikbaar, zoals kastanjebruin, honey blond en goud-blond. Volg de instructies op de gebruiksaanwijzing en houd altijd de aangegeven tijd aan voor het beste resultaat.

Grijs haar

Veel mensen zien er tegenop om grijs te worden en dit kan worden verborgen door het haar te verven. Twijfel je over welke kleur je het beste kunt gebruiken, dan geven wij je wat handige tips.

Je kunt altijd je haar terug verven in je eigen natuurlijke kleur, maar dat is niet altijd verstandig. In het begin kan dit nog wel, maar naar mate je haar grijzer wordt, kun je het beste kiezen voor een lichtere kleur.

Ook verandert naar mate je ouder wordt de kleur van je gezicht waardoor een lichtere kleur mooier staat en krijg je met een donkere kleur veel sneller een heftige kleur uitgroei. Als je je haar gaat verven kun je het beste een permanente haarkleuring gebruiken.

Alle producten voor haar- en hoofdverzorging bestel je gemakkelijk online bij Pharmazone

Haarkleuring voor de gevoelige hoofdhuid

Heb je last van een gevoelige hoofdhuid, maar wil je je haar verven? Dan is het belangrijk om een product te kiezen dat zo min mogelijk belastend is voor je haar en je hoofdhuid. Haar verven kan namelijk onprettig zijn wanneer je last hebt van een gevoelige hoofdhuid.

Er zijn genoeg haarkleuringen bij Pharmazone die geschikt zijn voor een gevoelige hoofdhuid. Deze haarkleuringen zijn geschikt als je last hebt van dit probleem. De producten van Herbatint bieden uitkomst om toch je haar te kunnen verven.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

8.9
132 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
9
heel goed

correct & tijdig geleverd handige website

Aanbevelen? Ja
10
the place to be

Een sterke aanrader, vooral voor ons die permanent aan de costa blanca zuid (spanje) wonen. Bepaalde geneesmiddelen zijn hier niet verkrijgbaar. Als vakantieland is voor velen Spanje een ideaal land. Om te emigreren is het gewoon een ramp. Goedkope levensstandaard en het goeie weer wegen absoluut niet op tegen een geneeskundige verzorging uit de middeleeuwen. De spaanse verzorging door spaanse dokters die weigeren engels te praten is gratis, maar trekt op niets. Van racisme gesproken, worden wij nu en dan mee geconfronteerd. Richt men zich tot de private dokters dan kost het enorm veel euros De enige oplossing is om de 6 maanden naar België .te rijden, de vertrouwde huisdokter bezoeken en een vooraad medicijnen kopen.

Aanbevelen? Ja
10
Vlugge en correcte afhandeling van mijn bestelling.

De flesjes waren goed en veilig verpakt tegen het breken.

Aanbevelen? Ja
8
Goed

Mijn bestelling op tijd gehaald bij pick up point. Echt een aanrader.

Aanbevelen? Ja