Gezichtsverzorging

Bestel hier al je producten voor een zorgvuldige en passende gezichtsverzorging. Gezichtsverzorging start met een goede reiniging en eindigt met een passende crème of masker, afhankelijk van je huid. Daartussen bevinden zich nog tientallen andere stappen die je kunt toepassen afhankelijk van jouw huid en jouw gevoeligheden. Bij Pharmazone vind je alles om je hierbij te helpen. Heb je vragen over een product? Vraag hulp aan de online apotheker, wij zijn er om je te helpen bij de juiste keuze.

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder
Categorieën
meer minder

Huidtype van je gezicht

Voor een goede verzorging van je gezicht is het belangrijk om te weten wat voor een huid je hebt. Een glimmende huid wijst op een vette huid. Een dunne gevoelige huid die na het wassen wat trekkerig aanvoelt betekent dat je eerder een droge huid hebt. Geen van deze twee? Dan zijn er nog twee opties: ofwel heb je gewoon een normale huid. Een egale, zachte en gladde huid zonder weinig onvolmaaktheden of een gemengde huid. Het bepalen van je huidtype is belangrijk bij het kiezen van de juiste dagcrème, nachtcrème of reinigingsproducten. Weet je niet goed welke huid hebt? Neem contact op met onze online apotheker en zij helpen je met plezier verder.

Een goede routine

Van belang bij een goede gezichtsverzorging is een beetje routine. Het klinkt saai, maar het is belangrijk. Verzorg je gezicht elke dag! En dit tweemaal: eens bij het opstaan en bij het slapen. Zowel in de ochtend als in de avond is het belangrijk dat je je gezicht goed reinigt. Het ritueel verschilt van persoon tot persoon maar in het algemeen kan je deze richtlijnen gebruiken. In de ochtend: reinigen, toner, oogcrème, serum, dagcrème. in de avond: Reinigen, scrub (2 maal per week is voldoende), oogcrème, serum, nachtcrème.

Bekijk hier al onze verzorgingsproducten voor het gezicht. Persoonlijk advies van onze apothekers is vanzelfsprekend gratis. Heb je vragen, wil je hulp bij je keuze? Laat het ons weten via de chat of via mail en wij helpen je met plezier verder. Online kopen en bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

8.9
132 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
9
heel goed

correct & tijdig geleverd handige website

Aanbevelen? Ja
10
the place to be

Een sterke aanrader, vooral voor ons die permanent aan de costa blanca zuid (spanje) wonen. Bepaalde geneesmiddelen zijn hier niet verkrijgbaar. Als vakantieland is voor velen Spanje een ideaal land. Om te emigreren is het gewoon een ramp. Goedkope levensstandaard en het goeie weer wegen absoluut niet op tegen een geneeskundige verzorging uit de middeleeuwen. De spaanse verzorging door spaanse dokters die weigeren engels te praten is gratis, maar trekt op niets. Van racisme gesproken, worden wij nu en dan mee geconfronteerd. Richt men zich tot de private dokters dan kost het enorm veel euros De enige oplossing is om de 6 maanden naar België .te rijden, de vertrouwde huisdokter bezoeken en een vooraad medicijnen kopen.

Aanbevelen? Ja
10
Vlugge en correcte afhandeling van mijn bestelling.

De flesjes waren goed en veilig verpakt tegen het breken.

Aanbevelen? Ja
8
Goed

Mijn bestelling op tijd gehaald bij pick up point. Echt een aanrader.

Aanbevelen? Ja