Flessen & toebehoren

Hier vindt u alles om de flesvoeding van uw baby vlot te laten verloren. Flesjes en spenen aangepast aan de noden van je kind en toebehoren om alles proper en steriel te houden.

lees meer...
Merk
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Doelgroep
meer minder
Volume
meer minder

Uw baby verdient het beste

De apothekers van Pharmazone.be selecteren het beste voor uw baby van merken die wij vertrouwen zoals Avent, Difrax, Dr. Brown's, MAM en Medela.

Elke mama wenst het beste voor haar kind en wij steunen alle mama's of ze nu borstvoeding, flesvoeding of een combinatie van beiden geven. Wij staan jullie bij met een ruim assortiment aan zuigflessen, spenen, en accessoires zoals bewaarzakjes voor moedermelk en flesborstels.

 

Flesvoeding

Het selecteren van de fles en zuigspeen is niet altijd even simpel, er is een ruim aanbod aanwezig die aan heel wat specifieke noden voldoet, zo zijn er kunststof en glazen flessen, flesjes voor baby's met reflux en speciale flessen voor baby's die borstvoeding gewoon zijn, zoals de natural-series van Avent en Difrax. Het kan soms moeilijk zijn het bos door de bomen, of papflessen in dit geval te zien, maar de apothekers van pharmazone.be staan u graag bij indien u advies wenst.

Voor het reinigen van een papfles komen de speciale flesborstels goed van pas om alles goed schoon te maken, ook in de moeilijke hoekjes. En ook een sterilisator is onmisbaar, je kan kiezen voor een elektrische variant of een sterilisator die je in de microgolf plaats, ze zijn allen even effectief, het is een kwestie van voorkeur. Daarnaast zijn er ook sterilisatietabletten beschikbaar die erg handig zijn, zeker op verplaatsing.

 

Op stap

Pharmazone.be zorgt voor alle benodigdheden zodat je zonder zorgen met je baby op stap kan. Van isolerende flessentassen om je fles warm te houden en verdeeldozen voor melkpoeder tot steriliseertabletten om ook zonder microgolf je flessen te kunnen steriliseren.

En als je borstvoeding geeft en zonder je baby op stap moet, dan zijn het Medela borstvoeding starter kit de ideale oplossing om alsnog moedermelk aan je baby te geven.

 

Ontdek ons volledige gamma aan flessen en toebehoren, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be