Exilis Tabl 60 Nf

Promotie

Apotheek prijs € 22,50 *
**
Jouw prijs 19.80 € 19,80
Verschil € 2,70 (12%)
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden

Productinformatie

Theebladeren (Camellia sinensis) worden al meer dan 4000 jaar dagelijks gebruikt in China onder de vorm van infusies omwille van hun weldaden en als gefermenteerde specerijen.

Thee is van nature rijk aan polyfenolen, die erkend zijn om hun werking op het vetmetabolisme, de thermogenese en de diuretische effecten. Om de effecten van thee te maximaliseren is het noodzakelijk dagelijks meerdere tassen thee te drinken (en dit dat na dag).

Exilis bevat een gestandaardiseerd extract van Camellia sinensis met een hoge concentratie aan cafeïne (20 % in plaats van een normaal gehalte van 1 tot 4 % in een infusie). Exilis stimuleert de thermogenese en helpt daardoor meer calorieën te verbranden. Bovendien helpt het, dankzij de diuretische werking ervan, vochtretentie tegen te gaan.


Eigenschappen

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Vervangt nooit een afwisselende en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl. Bevat cafeïne (80 mg). Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Niet aanbevolen voor kinderen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en personen gevoelig voor cafeïne.

Aangewezen bij …

Voor Gewichtsverlies naast dieetmaatregelen

Gebruik

1 tablet 's morgens of in de vroege namiddag, in te nemen met een weinig water.

Het gebruik van zuivelproducten moet vermeden worden binnen het kwartier vóór en na de inname van Exilis tablet voor een goede invloed van het voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levenstijl.

Samenstelling

Gestandaardiseerd extract van Camellia sinensis (L.) Kuntze (theestruik): 400 mg. Vulmiddel: microkristallijne cellulose. Antiklontermiddel: gepregelatiniseerd zetmeel. Kleurstof: titaandioxide (E171). Glansmiddelen: polydextrose, hypromellose, triglyceriden. Antiklontermiddelen: siliciumdioxide, magnesiumstearaat.

Fiche

Reference
4688735

Promotie

Apotheek prijs € 22,50 *
**
Jouw prijs 19.80 € 19,80
Verschil € 2,70 (12%)
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja