Caudalie

Caudalie

Caudalie is niet zo maar een merk, maar is een keuze voor een groene en doordachte cosmetica. Het werd ontwikkeld met het oog op het vinden van de juiste balans tussen efficiëntie, een natuurlijke samenstelling en het prikkelen van de zintuigen. De cosmetica van Caudalie is samengesteld uit natuurlijke ingredienten met een voorliefde voor de extracten van wijnstokken en druiven waaruit de bekende vinoperfect en vinopure zijn uitgebloeid. Bij Pharmazone vind je een uitgebreid assortiment van producten van Caudalie. Heb je vragen? Vraag gerust de hulp van één van onze online apothekers via de chatfunctie.

lees meer...

Categorieën
meer minder
Lijn
meer minder
Vorm
meer minder
Volume
meer minder


Vinoperfect, vinopure en andere producten

Het Franse Caudalie werd opgericht in 1993 en heeft zich gespecialiseerd in cosmetica op basis van polyfenolen afkomstig uit druiven en wijnstokken. Caudalie Vinoperfect en Vinopure serum zijn de bestverkochte producten en Caudalie staat bekend om zijn ethische huidverzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Het bedrijf heeft in de loop der jaren ook meerdere kuuroorden opgericht en biedt een volledig pakket aan zijn klanten. De naam Caudalie is niet zomaar gekozen maar betekent het volgende:

"Een caudalie [kodali] is de meeteenheid van de tijd dat de aroma’s van een wijn, na het proeven, in de mond aanwezig blijven. Een seconde aanwezig is gelijk aan een caudalie. Een grote wijn herkent men aan een hoog aantal caudalies."

De producten en verpakkingen van Caudalie worden steeds op een ethische manier gemaakt: zo bevatten ze geen producten van dierlijke oorsprong en wordt er niet getest op dieren. Daarnaast bevatten ze geen parabenen, artificiële kleurstoffen, ftalaten of minerale oliën.

De Caudalieproducten zijn onderverdeeld in verschillende lijnen waaronder de Vinoperfect, de Vinopure en de Eau Fraiche de bekendste zijn. Een veelgevraagd en geliefde productlijn bij onze klanten is Soleil Divine waaronder de verzorgingsproducten zijn verzameld die je je beschermen tegen de zon. Caudalie heeft zich ook gespecialiseerd in producten voor 50-plussers waaronder de vele anti-ageing producten zoals het zuiverende serum van Vinopure.

In de Pharmazone.be online apotheek koop je alle producten van Caudalie voor scherpe prijzen en schitterende kortingen. Is dit je eerste aankoop bij Pharmazone.be, geniet dan van een korting op je Caudalie-producten die je online bij ons bestelt. Persoonlijk advies van onze apothekers is vanzelfsprekend gratis. Heb je vragen, wil je hulp bij je keuze? Laat het ons weten via de chat of via mail en wij helpen je met plezier verder. Online kopen en bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

8.9
132 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
9
heel goed

correct & tijdig geleverd handige website

Aanbevelen? Ja
10
the place to be

Een sterke aanrader, vooral voor ons die permanent aan de costa blanca zuid (spanje) wonen. Bepaalde geneesmiddelen zijn hier niet verkrijgbaar. Als vakantieland is voor velen Spanje een ideaal land. Om te emigreren is het gewoon een ramp. Goedkope levensstandaard en het goeie weer wegen absoluut niet op tegen een geneeskundige verzorging uit de middeleeuwen. De spaanse verzorging door spaanse dokters die weigeren engels te praten is gratis, maar trekt op niets. Van racisme gesproken, worden wij nu en dan mee geconfronteerd. Richt men zich tot de private dokters dan kost het enorm veel euros De enige oplossing is om de 6 maanden naar België .te rijden, de vertrouwde huisdokter bezoeken en een vooraad medicijnen kopen.

Aanbevelen? Ja
10
Vlugge en correcte afhandeling van mijn bestelling.

De flesjes waren goed en veilig verpakt tegen het breken.

Aanbevelen? Ja
8
Goed

Mijn bestelling op tijd gehaald bij pick up point. Echt een aanrader.

Aanbevelen? Ja