Apivita Nyc Promo Winter Waterland Oil 3 Prod.

Ontdek alle producten van Apivita hier
Promotie

Apotheek prijs € 23,25 *
**
Jouw prijs 17.90 € 17,90
Verschil € 5,35 (23%)
checkVerzending vandaag.

Productinformatie

Ontdek de betoverende charme van de Winter Waterland Aqua Beelicious Kerstset van Apivita, waar luxe huidverzorging en feestelijke vreugde samenkomen. Deze set, speciaal samengesteld voor de winter, brengt hydratatie en frisheid naar jouw huidverzorgingsroutine, verpakt in een luxe pouch.

Begin jouw reis met de AQUA BEELICIOUS Oil-Free Hydrating Cream (50ml). Deze volle, maar toch zachte crème is een verfrissende ervaring voor de huid. Het is perfect voor dagelijks gebruik en geeft een onmiddellijke hydratatieboost, waardoor jouw huid zijdezacht en soepel aanvoelt.

Ga verder met de AQUA BEELICIOUS Perfecting & Hydrating Toner (20ml). Deze toner is een ware traktatie voor de huid, verfijnend en diep hydraterend, en zorgt voor een stralende, frisse teint.

Maak jouw verzorgingsritueel compleet met het EXPRESS Face Mask PINK CLAY (2x 8ml). Dit masker is een snelle oppepper voor jouw huid, ideaal voor een ontspannend moment. Het verheldert, zuivert, en brengt de huid in evenwicht, waardoor je een stralende, gezonde uitstraling krijgt.

De Winter Waterland Aqua Beelicious Kerstset van Apivita is een prachtige manier om jezelf of iemand anders deze winter te verwennen. Elk product in deze set is zorgvuldig geselecteerd om jouw huid te verwennen en te verzorgen, en zorgt voor een onvergetelijke ervaring van natuurlijke schoonheid. Geef het cadeau van een gehydrateerde, stralende huid met APIVITA.


Fiche

Producent
It S In Our Nature
Reference
4695268
Brand
Apivita

APIVITA NYC PROMO WINTER WATERLAND OIL 3 PROD.
Promotie

Apotheek prijs € 23,25 *
**
Jouw prijs 17.90 € 17,90
Verschil € 5,35 (23%)
checkVerzending vandaag.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
65 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja