star_rate aangeraden
Puressentiel Gewrichten Roller 14 Ess Olie 75ml

Puressentiel Gewrichten Roller 14 Ess Olie 75ml

De 14 essentiële oliën van deze roller hebben ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen en eigenschappen tegen stijfheid en tegen zwelling. Ze zijn kalmerend en ontspannend.

Ze helpen gewrichts- en spierspanningen vrij te maken, het pijnlijk en stijf gevoel te verlichten en ze zorgen ervoor dat u op volledig natuurlijke wijze opnieuw soepele bewegingen kunt maken!

Puressentiel Gewrichten werkt doeltreffend en snel door huidpenetratie. Het stelt zijn werkzame bestanddelen vrij op de gevoelige zones die moeten worden behandeld: Pijn in de rug, nek, schouders, ellebogen, polsen, handen, heupen, knieën, enkels, voeten.Resultaat: u voelt zich soepeler, meer ontspannen, uw bewegingen gebeuren gemakkelijker, de pijn wordt verlicht, uw lichaam ontspant zich, u bent minder stijf of "verroest".

Ontdek alle producten van Puressentiel hier

Gebruik

De roller goed schudden en aanbrengen op de pijnlijke gewrichten of spieren telkens dit nodig is. Uw handen wassen na gebruik als ze in contact zijn geweest met het product.Het is aanbevolen om de roller 3 maal per dag te gebruiken ('s morgens om stijfheid weg te nemen, 's middags om de werking aan te houden en 's avonds vóór het slapengaan om de spanningen van overdag weg te werken).

Samenstelling

Combinatie van 14 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd):

  • Kajapoet, Roomse kamille, Kruidnagel, Eucalyptus, Bergthee, Jeneverbes, Lavandin, Marjolein, Pepermunt, Niaouli, Muskaatnoot, Den, Rozemarijn, Terpentijn.

Fiche

Vorm
roller
Lijn
Gewrichten & Spieren
Doelgroep
Volwassenen
Volume
75ml
Producent
Puressentiel Benelux
Reference
2398998
Brand
Puressentiel
Gewicht
108 gr
Breedte
48 mm
Hoogte
119 mm
Diepte
45 mm
EAN
3401546259902
Online Prijs

Apotheek prijs € 18,90 *
**
Jouw prijs 14.55 € 14,55
Verschil € 4,35 (23%)
checkVerzending vandaag.Puressentiel Gewrichten Roller 14 Ess Olie 75ml
Online Prijs

Apotheek prijs € 18,90 *
**
Jouw prijs 14.55 € 14,55
Verschil € 4,35 (23%)
checkVerzending vandaag.