• In prijs verlaagd
star_rate aangeraden
Excilor Stop Beschad.nagels Door Schimmel 400appl.

Excilor Stop Beschad.nagels Door Schimmel 400appl.

Doeltreffende behandeling van schimmelnagels. Zichtbaar resultaat zodra de nagel terug groeit.

Ontdek alle producten van Excilor hier

Eigenschappen

Excilor, behandeling van schimmelnagels, behandelt doeltreffend schimmelnagels. Excilor® controleert de micro-omgeving van de nagel door het nagelbed te verzuren. Dankzij de unieke TransActive™ Penetratie Technologie, kan Excilor® de nagel penetreren. De nagel wordt van binnenuit behandeld. Het kan enkele maanden duren alvorens de aangetaste nagel er weer volledig gezond uitziet. Een teennagel groeit slechts +/- 1,5mm per maand. Excilor® verlaagt snel de pH van de nagel wat de omgeving ongunstig maakt voor de ontwikkeling van schimmels. De beschadigde nagel moet echter de tijd hebben om uit te groeien. De doeltreffendheid van Excilor® werd bewezen tijdens klinische studies.

Het is niet nodig om te vijlen.

Resultaten zijn zichtbaar van zodra de gezonde nagel terug groeit.

Aangewezen bij …

Behandeling van schimmelnagels.

Gebruik

Reinig de nagel en verwijder eventuele nagellak volledig voordat u Excilor® gebruikt. Gebruik de applicator om de hele nagel en de onderkant van de nagelrand met het product te behandelen. Breng Excilor® royaal aan. Laat even drogen (30 om 40 seconden) voor u sokken of schoenen aantrekt. Op deze manier kan het product goed inwerken op de nagel. Een tintelend gevoel onder de nagel na het aanbrengen is normaal en bewijst dat het product volledig in de nagel is gedrongen. Breng het product 2 keer per dag lokaal aan ('s morgens en 's avonds). Een behandeling met Excilor neemt slechts 1 min/dag in beslag, zo past het in elke dag routine. Voor een goed resultaat is een behandeling van minimaal 3 maanden noodzakelijk. Het is aan te raden om de behandeling verder te zetten tot volledig herstel van de nagel.

Samenstelling

Ethyllactaat, aqua (water) (7%), azijnzuur, penetratieverbeteraar, filmvormend agens, glycerol, polysorbaat 80, cetyl acetaat, geacetyleerde lanoline alcoholen, biotine en conserveermiddel (bevat geen parabenen)

Fiche

Vorm
stick
Doelgroep
Volwassenen
Producent
Axone t2/Vemedia Ch
Referentie
2753838
Merk
Excilor
Gewicht
33 gr
Breedte
78 mm
Hoogte
127 mm
Diepte
30 mm
aanbevolen prijs
€ 24,90
20.67 € 20,67
-17%
besteld voor 17u , geleverd binnen 1 tot 2 werkdagen
Excilor Stop Beschad.nagels Door Schimmel 400appl.
aanbevolen prijs
€ 24,90
20.67 € 20,67
-17%
besteld voor 17u , geleverd binnen 1 tot 2 werkdagen
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...