levertermijn

vandaag besteld en morgen geleverd!

Voor België en Nederland streven wij ernaar om uw pakket de eerstvolgende werkdag na uw bestelling te bezorgen indien u voor 15 u bestelt.

Bestelling geplaatst op

Bezorgd op

Maandag vóór 15u

Dinsdag

Dinsdag vóór 15u

Woensdag

Woensdag vóór 15u

Donderdag

Donderdag vóór 15u

Vrijdag

Vrijdag vóór 15u

Zaterdag* of Maandag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag


*Producten besteld op vrijdag vóór 15u, kunnen geleverd worden op zaterdag tegen een kleine meerprijs. Indien u dit niet wenst dan kan u in het uitcheckproces kiezen voor een andere dag.

Bovenstaande geldt voor producten die in onze voorraad zijn, producten die wij zelf bij de leverancier moeten bestellen zullen met 1 dag vertraging geleverd worden. U kan op elke productpagina en in uw winkelmandje kan u duidelijk zien hoelang de levertermijn van elk product is:

besteld voor 17u, geleverd de volgende werkdag
besteld voor 15u, geleverd de volgende werkdag
besteld voor 15u, geleverd binnen 2 werkdagen
  niet meer beschikbaarVoor alle andere Europese landen streven wij naar 3 tot 5 werkdagen.Bij feestdagen is het niet altijd mogelijk dit schema aan te houden maar u wij streven ernaar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken.

Binnen België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk kunt u er ook voor kiezen om uw pakket in een afhaalpunt te laten afleveren.

U kan uw pakket steeds volgen via de Track&Trace module van Bpost. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u de traceercode van uw pakket.