Médicaments

Bij online apotheek Pharmazone kan u geneesmiddelen zonder voorschrift kopen.

lees meer...
Marque
plus moins
Gamme
plus moins
Génériques
plus moins
forme
plus moins
Cible
plus moins
Volume
plus moins

Geneesmiddelen zonder voorschrift

Geneesmiddelen en gezondheidsproducten die u helpen bij kwaaltjes of ongemakken en die zonder doktersvoorschrift of receptvrij te verkrijgen zijn. Dit zijn vaak geneesmiddelen tegen pijn en koorts, hoest, zalven of crèmes voor huidproblemen. Ook producten voor allergie, maag en darm problemen en keelpijn.

Kies het juiste vrij verkrijgbare geneesmiddel

Indien u reeds eerder een geneesmiddel bij uw apotheek hebt gekocht dan kan u aan de hand van de naam of de code het product opzoeken in onze online apotheek. Indien u niet weet welk product het beste voor is dan kan u steeds advies vragen via onze chat of via de adviespagina op onze online apotheek. Wanneer de ongemakken of kwaaltjes langer dan enkele dagen duren of u weet niet wat de oorzaak is dan adviseren wij om steeds uw arts te raadplegen.

Veilig geneesmiddelen zonder voorschrift online kopen

De online apotheek Pharmazone is erkend door het FAGG (Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen). U kan bij ons in alle vertrouwen bestellen.

 

Ontdek ons volledige gamma aan voorschriftvrije geneesmiddelen, vraag raad aan onze apotheker en koop online bij Pharmazone.be