Waterzuivering en desinfectie

Als je een drinkkan met filter gebruikt om je leidingwater te zuiveren dan is het belangrijk om je filter regelmatig te vervangen. De meeste filters vervang je het best na 4 weken of na 150 liter watergebruik. De waterfilters zijn geschikt voor het zuiveren van chloor, kalk en organische verontreinigingen en absorberen ook metalen zoals lood en koper. Met een goede filter krijgt je water een natuurlijke smaak.

lees meer...
Filteren op
Merk
Lijn
Vorm
Categorieën
1 product
2Verzending binnen 2 werkdagen.

Waarom je water filteren?

Het leidingwater in België is natuurlijk veilig en wordt goed gecontroleerd door de bevoegde instanties. Toch kan het geen kwaad om je water extra te filteren voor je het gebruikt. Water dat door de leidingen gaat bevat vaak een teveel aan kalk wat slecht is voor je apparatuur. Vaak wordt ook chloor toegevoegd aan het water om het water te ontsmetten. De hoeveelheid chloor is niet schadelijk maar kan een irritante smaak of geur met zich meebrengen. Een goede filter zorgt ervoor dat de geur en smaak verdwijnen. Probeer bijvoorbeeld de Brita Maxtra Filterpatronen.

Op deze pagina vind je al onze waterfilters. Persoonlijk advies van onze apothekers is vanzelfsprekend gratis en vrijblijvend. Heb je vragen of wil je hulp bij je keuze? Laat het ons weten via de chat of via mail en wij helpen je met plezier verder. Online kopen en bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja