Voltaren Emulgel 1% 60g

Voltaren Emulgel 1% 60g
Jouw prijs 12.68 € 12,68
checkVerzending vandaag.

Productinformatie

Voltaren Emulgel is een geneesmiddel voor uitwendig gebruik als behandeling van reuma en van ontstekingen na kwetsuren. Voltaren Emulgel wordt gebruikt bij volwassenen en adolescenten van 14 jaar en ouder: voor de plaatselijke behandeling van: ontstekingen na kwetsuren van pezen, gewrichtsbanden, spieren en gewrichten. Voltaren Emulgel wordt gebruikt enkel bij volwassenen (18 jaar en ouder): voor sommige vormen van reuma (behoort tot de bevoegdheid van de arts). Een behandeling met Voltaren Emulgel werkt hoofdzakelijk op de symptomen. Wordt uw klacht na 7 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts.


Aangewezen bij …

Voltaren Emulgel is een geneesmiddel voor uitwendig gebruik als behandeling van reuma en van ontstekingen na kwetsuren.Voltaren Emulgel wordt gebruikt bij volwassenen en adolescenten van 14 jaar en ouder: voor de plaatselijke behandeling van: ontstekingen na kwetsuren van pezen, gewrichtsbanden, spieren en gewrichten. Voltaren Emulgel wordt gebruikt enkel bij volwassenen (18 jaar en ouder): voor sommige vormen van reuma (behoort tot de bevoegdheid van de arts). Een behandeling met Voltaren Emulgel werkt hoofdzakelijk op de symptomen. Wordt uw klacht na 7 dagen niet minder, of wordt hij zelfs erger? Neem dan contact op met uw arts.

Gebruik

Gebruik dit geneesmiddel altijd precies zoals beschreven in deze bijsluiter of zoals uw arts, apotheker of verpleegkundige u dat heeft verteld. Twijfelt u over het juiste gebruik? Neem dan contact op met uw arts, apotheker of verpleegkundige. De aanbevolen dosering is: Voor volwassenen en adolescenten ouder dan 14 jaar: Voltaren Emulgel 3 tot 4 maal per dag aanbrengen. Hoe Voltaren Emulgel aanbrengen? Enkel transdermaal gebruik. Verwijder vóór het eerste gebruik het verzegelingsdopje: de dop losschroeven en verwijderen. De bovenkant van de schroefdop gebruiken om het verzegelingsdopje op de tube met een draaibeweging te verwijderen. Afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone 2 à 4 g (overeenkomend met een hoeveelheid tussen een kers en een walnoot). Voltaren Emulgel aanbrengen en zacht inwrijven. Tenzij de handen het gebied zijn dat behandeld wordt, moet u uw handen afvegen met absorberend papier nadat u de gel hebt ingewreven en ze vervolgens wassen, om zo accidenteel contact met de mond en de ogen te vermijden. Het absorberend papier dient na gebruik in de vuilnisbak weggegooid te worden. Wacht met een bad te nemen of te douchen totdat de Voltaren Emulgel opgedroogd is. Hoe lang Voltaren Emulgel gebruiken? Volwassenen en adolescenten van 14 jaar en ouder: De behandeling van kwetsuren van pezen, gewrichtsbanden, spieren en gewrichten mag niet langer dan 2 weken duren. Enkel volwassenen (18 jaar en ouder): De behandeling van reuma mag niet langer dan 3 weken duren. Een langere behandeling is mogelijk op aanraden van de arts. Gebruik niet langer dan nodig gedurende een zo kort mogeljike periode. Als de pijn en zwelling niet verbeteren binnen de 7 dagen, of als ze erger worden, raadpleeg dan uw arts.

Samenstelling

De werkzame stof in dit middel is: 1 g natriumdiclofenac (in de vorm van diethylammonium diclofenac) voor 100 g gel. De andere stoffen in dit middel zijn: diethylamine, carbomeer 974 P, cetomacrogol 1000, Cetiol LC (cocoyl caprylocapraat), isopropanol, vloeibare paraffine, parfum crème 45 Givaudan (bevat benzylbenzoaat), propyleenglycol (E 1520), gezuiverd water.

Fiche

Reference
4216842

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Buiten het zicht en het bereik van kinderen bewaren. Lees aandachtig de bijsluiter voor gebruik. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden neem direct contact met uw huisarts.


Voltaren Emulgel 1% 60g
Jouw prijs 12.68 € 12,68
checkVerzending vandaag.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
73 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja