Supplementen en vitamines voor 50-plussers

Op latere leeftijd heeft ons lichaam vaak wat extra zorg nodig en de nodige vitaminen en mineralen zijn hierbij een welkome aanvulling. Bij Pharmazone vind je verschillende supplementen op maat gemaakt voor de 50-plussers met de mineralen en vitaminen die ouderen nodig hebben om hun lichaam gezond te houden. Heb je vragen over één van onze producten? Neem dan contact op via de live-chat en onze online apothekers helpen je met plezier verder.

lees meer...
Filteren op
Merk
Lijn
Vorm
Doelgroep
Volume
4 producten
checkVerzending vandaag.
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden

Laten we enkele producten uit onze online apotheek voor jou op een rijtje zetten. Het eerste vitaminesupplement dat we uitlichten is Omnibionta-3. Deze unieke 3-in-1 formule met microbiotica, vitamines en mineralen is met zorg ontworpen voor ouderen. Het supplement helpt vermoeidheid te verminderen, ondersteunt het immuunsysteem en ondersteunt de normale cognitieve functies. Het voedingssupplement combineert 12 vitamines en 7 mineralen die helpen om energie te behouden, terwijl ze de cognitieve functie en het immuunsysteem ondersteunen.

Het tweede supplement is Arkovital Pure energy. De formule van plantaardige oorsprong van Arkovital® Pure Energy 50+ levert 10 vitaminen en 5 mineralen om je te helpen de natuurlijke weerstand te versterken en in vorm en vitaal te blijven. Ze helpt ook het botkapitaal te behouden (dankzij vitamine D, zink en mangaan) en het zicht te beschermen (dankzij vitamine B2 en zink).

Tenslotte is er nog de Supradyn Vital, beschikbaar in filmomhullende tabletten of bruistabletten. Supradyn® Vital 50+ bevat 12 vitamines (A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11, B12, C, D3, E) en 9 mineralen (Calcium, koper, ijzer, jood, magnesium, mangaan, molybdeen, selenium, zink). De formule bevat ook ginseng van hoge kwaliteit en natuurlijk olijfextract.

Bekijk hier al onze supplementen en vitamines voor 50-plussers, vraag advies aan onze online apothekers en bestel bij Pharmazone.be.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja