Verfris je dag met een face mist

Ervaar de perfecte boost voor je gezicht met één van onze hydraterende face mist producten. Deze verfrissende sprays brengen vocht terug in je huid dat je gedurende de dag (en nacht) verliest. Resultaat: een stralend en fris gevoel, met een zachte, sprankelende huid.

lees meer...
Filteren op
Merk
Lijn
Vorm
Doelgroep
Volume
6 producten
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden

Wat is een face mist?

Een face mist is een vochtinbrengende spray die vaak glycerine of hyaluronzuur bevat. Deze componenten houden de huid lekker zacht en soepel gedurende de dag. Ook bevatten deze gezichtssprays vaak antioxidanten zoals vitamine E en C die de huid voeden en beschermen. Andere mists kunnen verkoelende bestanddelen bevatten zoals komkommer en aloë vera. Een face mist is ideaal voor warme dagen, of na een trainingssessie. Ook kan deze worden gebruikt om je make up te fixeren.

Hoe een face mist gebruiken?

Een face mist is uiterst eenvoudig in gebruik. Houd het flesje op ongeveer 20 cm afstand van je gezicht en spray een paar keer. Je kunt hierna als je wilt je vingertoppen gebruiken om de huid zacht aan te kloppen. Hierdoor verspreid je de spray evenwijdig en wordt het beter opgenomen in de huid. Let wel op dat je altijd je ogen en mond sluit wanneer je de spray gebruikt. Je kunt de gezichtsspray meerdere keren per dag gebruiken. Bewaar de fles op een droge en koele plek.

Andere manieren om je huid te verfrissen

Er zijn ook andere manieren om je huid gezond en fris te houden. Een exfoliator wordt gebruikt om dode huidcellen te verwijderen en zorgt voor een frisse en stralende look. Ook toners geven een extra pep in je gezichtsroutine. Toners zorgen voor extra hydratatie en hebben een reinigend effect. Ze worden vaak gebruikt na het douchen of baden, voordat je je gezichtscrème gebruikt.

Wil je meer weten over onze reinigingsproducten. Of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Onze online apothekers staan altijd voor je klaar.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja