Vaginale droogheid

Vaginale droogte is iets waar heel wat vrouwen regelmatig last van hebben en de ongemakken die daarbij horen veroorzaken veel stress, zijn onaangenaam en vaak ook pijnlijk. Gelukkig zijn er enkele middelen die hierbij kunnen helpen. Op deze pagina vind je verschillende vaginale glijmiddelen die de ongemakken kunnen verminderen of verhelpen. Vragen over een product? Neem contact op met onze online apotheker en hij of zij helpt je met plezier verder.

lees meer...
Filteren op
Merk
Lijn
Vorm
Doelgroep
Volume
4 producten

1 reviews

checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden

Oorzaken van vaginale droogte

De droogheid in de vagina wordt veroorzaakt door veranderingen in het slijmvlies en de bloeddoorstroming. Mogelijke oorzaken zijn hormonale veranderingen, hoge bloeddruk, gebruik van medicijnen, medische behandelingen, stress, te weinig seksuele opwinding of een verkeerde intieme hygiëne. Het is eveneens een van de ongemakken die zich vaak voordoet rond de menopauze. Hier vind je verschillende medicijnen om de ongemakken van de menopauze te bestrijden.

De keuze van onze apothekers

Een aanrader van onze apothekers tegen vagina droogheid is het glijmiddel van Intilube. Vrouwen die Intilube voor de eerste keer gebruiken, zijn verbaasd over de zachtheid en het extra langdurig comfort van het glijmiddel. Een ander middel aangeraden door onze apothekers is Sensilube. Sensilube is een uniek vaginaal glijmiddel dat de natuur het dichtst benadert en aanvult. Het glijmiddel is geurloos, transparant en nauwelijks merkbaar tijdens gebruik.

Op deze pagina vind je ons hele assortiment aan middelen tegen vaginale droogheid. Persoonlijk advies van onze apothekers is vanzelfsprekend gratis en vrijblijvend. Heb je vragen wil je hulp bij je keuze? Laat het ons weten via de chat of via mail en wij helpen je met plezier verder. Online kopen en bestellen was nog nooit zo eenvoudig.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja