Medicatie voor problemen aan de urinewegen

Moet je vaker dan anders naar het toilet? Troebele urine of plotse plasproblemen? Mogelijks heb je te maken met een blaasontsteking of problemen met de prostaat. Bij Pharmazone vind je een hele resem aan producten die kunnen helpen om de symptomen van een blaasontsteking te verlichten en ook prostaatgerichte producten om problemen met de prostaat te verhelpen.

lees meer...
Filteren op
Merk
Lijn
Vorm
Doelgroep
Volume
Categorieën
11 producten

1 reviews

checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
2Verzending binnen 2 werkdagen.
<->Product is vervangen.
closeniet beschikbaar

Blaasontsteking of ontsteking van de urinewegen

Verschillende symptomen kunnen wijzen op een blaasontsteking. De meest voorkomende zijn: vaak moeten plassen, brandend gevoel tijdens het plassen en troebele urine. Blaasontstekingen worden veroorzaakt door de eigen bacteriën of wanneer bacteriën binnendringen in de blaas. Mogelijke oorzaken kunnen zijn: weinig drinken of plassen, constipatie, onvolledige blaaslediging of een verminderde weerstand. Als je heel veel last en pijn hebt, raadpleeg dan een dokter. Wil je niet meteen antibiotica nemen dan kunnen enkele hulpmiddelen helpen. Eerst en vooral is het belangrijk om veel te drinken. Andere middelen zijn middeltjes gebaseerd op veenbessensap zoals Uri-cran, Vacramal of Urocystil.

Prostaatproblemen

De prostaat is van belang voor de zaadcellen en speelt een grote rol bij het mannelijk orgasme. De meeste prostaatklachten gaan over plasproblemen en deze hebben meestal te maken met het feit dat de prostaat groter wordt en deze tegen de blaas drukt. De druk zorgt ervoor dat de blaas niet helemaal leeg raakt, of voortijdig denkt dat zij vol is waardoor je sneller naar toilet moet. Prostaatproblemen komen bij 7 op de 10 mannen voor en zijn vaak niets om je zorgen over te maken. Toch betekent dit niet dat je niet bij de dokter moet gaan bij prostaatproblemen. Raadpleeg steeds je huisarts in geval van problemen. Zeker in het geval deze je dagelijkse leven beïnvloeden.

Bekijk hier al onze medicatie in geval van urineproblemen zoals de prostaat en blaasontstekingen, vraag raad aan onze apotheker en bestel online bij Pharmazone.be.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja