Snurken verminderen en tegengaan

Snurken is een probleem dat onderschat wordt. Snurken zorgt namelijk niet alleen voor geluidsoverlast waarvan je partner en de rest van de familie veel hinder kunnen ondervinden. Daarom is het van belang om dit te verhelpen en weer een gezonde nachtrust te krijgen. Pharmazone biedt diverse producten om te stoppen met snurken.

lees meer...
Filteren op
Merk
Lijn
Vorm
Doelgroep
Volume
12 producten
checkVerzending vandaag.
checkVerzending vandaag.
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
1Besteld voor 13u, vandaag verzonden
2Verzending binnen 2 werkdagen.
2Verzending binnen 2 werkdagen.

Snurken ontstaat door een vernauwing in de luchtweg tussen de neusgaten en de stembanden. Meestal betreft het een vernauwing achter de huig (dat is de overgang van de neus- naar de keelholte) of het gebied in de keelholte achter de tong.

Anti-snurkmiddelen

Gelukkig bestaan er diverse snurkoplossingen die het snurken tegengaan. Zorg als eerste voor gezonde voeding en veel bewegen. Overgewicht kan namelijk een oorzaak zijn van dit probleem.

Voor het stoppen met snurken biedt Pharmazone een aantal goede oplossingen. Je kunt kiezen voor een neusspray, mondspray of zuigtabletten van Quies om snurken te verminderen. Je kunt ook kiezen voor accessoires als een antisnurkmiddel.

Neusvlinder/neusspreider

Bij een verminderde neusademhaling kan een neusvlinder of een neusspreider uitkomst bieden. Je plaatst het in het voorste gedeelte van je neus. Makkelijk en veilig te gebruiken door de ergonomische vorming.

Slaapbeugel/snurkbeugel

Deze beugel werkt niet alleen om te stoppen met snurken. Ook tegen het behandelen van een slaapapneu. Bij een slaapapneu stop je tijdens het slapen kort met ademen. Dit kan meerdere keren per nacht gebeuren. Wanneer een beugel niet helpt om dit te voorkomen, dan raden wij je aan een afspraak te maken met je huisarts.

Neusspray en zuigtabletten

Deze bevatten vaak plantaardige natuurlijke extracten die actief de keel in het achterste gedeelte smeren, waardoor snurken ’s nachts wordt verminderd. Deze producten werken vrijwel direct en maken de luchtwegen vrij, waardoor je gemakkelijker kan ademen. Lees voor het gebruik en de dosering eerst de bijsluiter.

Bij Pharmazone vind je niet alleen alle producten om snurken tegen te gaan. Ook voor alle andere geneesmiddelen kun je bij ons terecht.

Oorzaken van snurken

Er bestaan meerdere oorzaken waardoor snurken wordt bevorderd:

  • Snurken komt bij ouderen vaker voor en zijn de geluiden vaak harder. Dit komt omdat de doorsnee van de luchtweg kleiner wordt.
  • Slapen op de rug; hierdoor zakken het zachte gehemelte, de huig en de tong naar achteren.
  • Voortdurende irritatie van de keel door roken of brandend maagzuur kan de wand van de keelholte verdikken en de doorgang nauwer maken.
  • Overgewicht. Hierbij worden ook de wanden van de keelholte dikker.
  • Alcohol en bepaalde medicijnen (slaapmiddelen, kalmerende middelen) verminderen de spanning in de spieren van het zachte gehemelte, de huig en de tong.
  • Een te nauwe neusholte of neusverstopping door zwelling van het neusslijmvlies (bij verkoudheid en een verstopte neus).
  • Een van nature lang en vrij slap zacht gehemelte en huig.
  • Een langzaam werkende schildklier.

Professioneel advies van onze apothekers

  • Persoonlijk advies

  • Chat live met onze apothekers

  • Erkende online apotheek

  • Verzending binnen EU

  • Apotheek sinds 1974

9
76 beoordelingen in de laatste 12 maanden
93 beveelt ons aan
10
Prima verloop !

Prima verlopen

Aanbevelen? Ja
10
Uitstekend.

Bestelling is goed verwerkt.

Aanbevelen? Ja
10
Zeer goed.

Super snel geregeld. En snel bezorgd. En het werkt.

Aanbevelen? Ja
10
uitstekend

uitstekend

Aanbevelen? Ja